自由講場

跳至

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

有同感, 其實可唔可以開個廣告連結, 想睇自然會click0黎睇, 唔睇的話置頂都係無人睇架.

大宅

完全同意!!!

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都覺得好多呀

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我都覺得太誇張了...
E家睇我topic慣性唔理置頂的廣告..
飛...........

侯爵府

多呀... 至頂既 topic 又多....

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

呢幾日又真係多咗d喎,之前都可以接受,今日就頭一版得返咁少會員嘅topic 。。。

複式洋房

我都覺得好煩的廣告.

大宅

一早就覺得, bk商業味越黎越重~

珍珠宮

2019新春慶豚圓

早好耐我已經咁覺得, 頭版只有八個topics, 仲要跌到好底
剛剛數過共13個置頂

[ 本文章最後由 上校車 於 08-5-23 11:26 編輯 ]

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

me too. . .skip咗冇睇

而家置頂廣告乜顏色都有..幾乎都齊晒咁滯, 但都冇用, 奈何每一日都係果d topic架啦,...都唔會日日走去望囉!

原文章由 carylce 於 08-5-23 10:52 發表
我都覺得太誇張了...
E家睇我topic慣性唔理置頂的廣告..
飛...........

[ 本文章最後由 AA媽媽 於 08-5-23 13:20 編輯 ]

別墅

"自由講場"都唔係最多喇,"課外活動"昨天第一版只得5篇討論,今天好了些,可以放6篇。
我唸遲D可直接bookmark去page 2.

[ 本文章最後由 violetching 於 08-5-23 13:24 編輯 ]

別墅

我發覺左好耐啦, 之前都有寫topic建議改善, 咪又係好快沉底

原文章由 胡太得叻 於 08-5-22 23:57 發表
我明白網站是以廣告去維持,但是廣告太多會對網民做成影響亦是事實,老實講,我不常發言,更不多開 topic,每次開 topic 都是想盡快有人回答,不竟不急也不在這裡問,但是這裡的 topic 廣告實在多到令人抓狂(還未算佔了大半版的橫直 ...

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

仲有太多 swf 檔會令 ie7 個出錯
而要強行關閉...

別墅

真係好多廣告, 不過我好少睇, 除非好唔覺意按錯ICON.

子爵府

我的眼睛有自動skip廣告功能

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

1.自由講場係最受歡迎討論區之一,平時起碼有五佰人次,高峰可以過千,所以廣告數量係會多一點

2.可以將每頁主題數量更改為"30",原本設置是"20",我改了之後,頭版可以顯示出18個標準主題(非廣告)

3.因為發表主題眾多,所以希望大家唔好跨版式重複張貼文章(即一文多貼),一來浪費資源,二來會將其他主題往下推(即所謂沉底)

4.如果是有關嬰兒的問題,請張貼在parenting那6個討論區的其中一個,不要重複貼文,若不知歸於那一類型,才考慮張貼於自由講場

跳至
熱門主題