親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

HI, 各位, 下星期便同老公去補蜜月旅行.

DAY 1 : 9:00到新宿, 放底行李係酒店先再到
係新宿食早餐---> 原宿 ----> 涉谷---> 表參道/六本木----> 五反田(買BB野)---> 返新宿食晚飯

DAY 2 : 檳濱遊 --> 港灣遊艇碼頭 --> 八景島海上樂園---> 面包超人館 ---> 新宿
**請問橫濱一日乘車卷是否地鐵及MM21**

DAY 3 : 築地市場 ---> 台場---> 銀座--> 日比谷--> 新宿
**請指教還有什麼地方可去呢 ???**

DAY 4 : 富士急 --> 返新宿後有時間再去池袋/ 上野 / 秋葉原

DAY 5 晚上8點機: 新宿, 池袋, 淺草行街街

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

我覺得行程有d趕
唔知其實你只係想到一到D地方,定係都會周圍睇下買下野咁呢?
Day1: 原宿同涉谷本身已經好多野睇,如果你鐘意shopping既,呢2度已經要大半日
Day5: 8點機,即係6點要到機埸,另外要預1.5hr坐車去,即係4點半要出發,淺草寺好靚好多野睇,都要花D時間.

別墅

我覺得行程唔喺有啲趕...喺超趕...有幾日玩遊車河

Day 1,搭完凌晨機...仲可以去咁多地方購物...真喺好魄力

Day 2,橫浜一日乘車卷...你指邊隻先(有 JR 同 東急線嗰喎) ? ?

Day 4,即日來回富士急...之後仲想去池袋/ 上野 / 秋葉原...唔通你識飛 ? ?

Day 5,樓上講得冇錯...你 8 點幾機...6 點左右要去到機場...仲要預時間搭車出機場

首頁

尾頁

跳至