母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

吃人奶的害處....^o^

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

Re: 吃人奶的害處....^o^

好好笑呀 :lol: :lol: :lol: 我頭先都收到呢個e-mail呀,仲諗住有時間就post上黎比大家笑下添....

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
笑 到 欲 罷 不 能 ! ! ! !
一定要給老公和兒子看喔!
比起吃爸爸的還好笑! 比起硬要吃姨姨的還有趣!
【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

好得意丫

我記得好耐之前睇american funny home viedo...有個bb著住牛牛衫(係萬聖節黎)..之後佢老豆就著件牛牛衫..重要係孔牛..之後個bb見到個奶奶..就啖咬落去 :-P

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章

一定要同屋企人分享!

大宅

男爵府

別墅

激死
你們要將一切的憂慮卸給神,因為他顧念你們。 (彼得前書5:7)

伯爵府

睇個topic就嚇死,睇d 相就笑死!
bb女 = 恩祺媽 :-)

男爵府

:lol: :lol: :lol: :lol:
真係笑到暈低咁濟!!!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

呵呵呵呵..........

複式洋房

呢兩幅相可以攞獎﹗

大宅

孩子, 忠﹔請不要為了利益,隨便出賣別人。 孝﹔是我對你唯一的要求。 仁﹔仁者無敵,善待你身邊的人,便不會有敵人。 愛﹔珍惜你所擁有人和事。 在我而言,你已是個完美的人。 2003年2月8日出世

禁止訪問

伯爵府

好funny............ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

別墅

好正! 吾知我阿B会吾会0甘造ne?

男爵府

好搞笑!

別墅

好 CUTE 呀 ﹗ 唔 知 我 個 BB 會 唔 會 咁 做 呢 ﹖

大宅

嗱嗱嗱...
都話咗人奶BB係唔會偏食啦!
母乳餵哺
健康成功第一步

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊