跳至

首頁

尾頁

大宅

啱啱有左, 因為睇開個個要6月尾先有期, 所以想之前搵個婦產科醫生照一次超聲波, 有焦好介紹. 最好響粉嶺或上水, 同埋大約幾錢

大宅

粉嶺同上水好似唔多有產科醫生wor, 我都係出沙田睇.

大宅

我都唔覺有,我是出旺角的,雖然遠,但真的不錯。

男爵府

上水廣場8樓有得睇..不過只限星期日上午..醫生係元朗馮澍明醫生..我未去過上水睇佢..只係去過元朗睇佢..佢都幾nice..元朗個價就$480(包照包藥)上水就唔知幾錢..比個電話你打去問下..26608018..另外仲有一間係上水基健醫療中心(廿四小時o個間)..佢都有婦產科..一星期都係得一日有得睇..

大宅

原文章由 hippo126 於 08-5-23 19:26 發表
上水廣場8樓有得睇..不過只限星期日上午..醫生係元朗馮澍明醫生..我未去過上水睇佢..只係去過元朗睇佢..佢都幾nice..元朗個價就$480(包照包藥)上水就唔知幾錢..比個電話你打去問下..26608018..另外仲有一間係上水基 ...

上水粉嶺就唔覺有,不過我依家都係大埔到睇緊,個醫生叫蔡玉,佢係女醫生,佢都幾細心同nice既,每次收費大約五百幾啦,佢就會容易book,因我之前係沙田睇開余啟文既,不過佢就好難book,但這個醫生就容易book好多,都可以試下既

別墅

上水廖慧玲
價錢唔記得...
果條好似叫新康街,張毛記附近

大宅

Thanks for the above mama's information

大宅

回覆 #4 hippo126 的文章

hippo126, 你可唔可以比馮澍明響元朗的地址and電話我, 最好有埋應診時間, 同埋佢好唔好架 thanks a lot

男爵府

馮澍明
青山公路65號豪景商業大廈地下聯合醫務中心 (即係恆香的對面馬路)
應診時間:星期一至五:6:00pm-9:00pm
星期六,日,我唔記得左
我都係睇過佢一次..覺得佢都幾傾得埋..都好有耐性答我d問題..

複式洋房

新都醫療中心 楊秀山醫生

朋友介紹,不過係荃灣(註診時間:逢一/三/五晚7-9點),我呢幾年都係搵佢,好細心,而且又有做接生,價錢都唔係貴,照超聲波連1個月葯都係$700,接生(順產)連住院$34000,佢自己都有診所係佐敦.

大宅

hi.
我有胎bb時. 多數去帝庭軒保康醫務中心. 那裡有一名女醫生叫溫紅紅..好好人架..
介錢我已不記得了
或可打電話去問下..
tel: 21268676

首頁

尾頁

跳至