跳至

首頁

尾頁

大宅

咁朝出咗post "請問是否眼膠...", 之後再睇/回應其他post, 已經成日唔成功, 知道bk有d問題, 去做野無理住, lunch後先岩岩發現我出嘅post完全無人睇, 心諗咁奇怪, 想入去開番都唔得. 而家點可以睇/改/删呢? 係咪要通知官方管理員?

子爵府

原文章由 iamchingching 於 08-5-23 14:17 發表
咁朝出咗post "請問是否眼膠...", 之後再睇/回應其他post, 已經成日唔成功, 知道bk有d問題, 去做野無理住, lunch後先岩岩發現我出嘅post完全無人睇, 心諗咁奇怪, 想入去開番都唔得. 而家點可以睇/改/删呢? 係咪要通 ...

issue the post again and forget the previous one

珍珠宮

唔好煩..出過個..快靚..正

原文章由 iamchingching 於 08-5-23 14:17 發表
咁朝出咗post "請問是否眼膠...", 之後再睇/回應其他post, 已經成日唔成功, 知道bk有d問題, 去做野無理住, lunch後先岩岩發現我出嘅post完全無人睇, 心諗咁奇怪, 想入去開番都唔得. 而家點可以睇/改/删呢? 係咪要通 ...

大宅

唔該哂! 舊post掛咗係度但睇唔到, 諗住駛唔駛刪去好d? 已經再重出過post, 好彩重打內容唔係好長啫, 如果唔係真係俾bk激死

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 iamchingching 於 08-5-23 14:57 發表
唔該哂! 舊post掛咗係度但睇唔到, 諗住駛唔駛刪去好d? 已經再重出過post, 好彩重打內容唔係好長啫, 如果唔係真係俾bk激死

今朝入好多次都入唔到,想洗版都唔得

首頁

尾頁

跳至