夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

c6尋日放假,話同同事去食飯,係深圳食,一去無回頭,到而家都未見人影.
佢曾經有前科,係大陸有條女!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

你噤都忍倒佢?

如果係我"嘈" 左佢好耐啦!

子爵府

唉, 男人通病....
我老公都試过, 話返大陸做野, ok, 唔係問題, 我亦知佢一定會出去應酬....
返到嚟, 我無特別問佢有無出去玩, 只係喺佢銀包摷到有張夜总會既咭片, 我真係無野好講....
我忍左幾日, 終於都忍唔住出声問佢, 佢答我話佢無去玩, 係佢啲friend去完, 質左比佢, 我心唸, 你唔去, 但你啲friend又會比咭片你既....
不过算啦, 我心唸, 你真係要出去滾, 我亦無你辦法, 咪睇你自己想唔想頭家散囉....

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

男人 = "難忍"

複式洋房

完全無可能當無事咁對佢,上次我要離婚,佢求我俾機會,好!我俾你,而呢一年見佢都改左.而呢一年我從冇提起過.
但今次就算佢有冇做對唔住我既野都好,點都冇可能當冇事忍佢!忍佢就當我接受,同佢嘈就話我次次佢出完去都同佢嘈!
佢又唔諗下點解我會嘈?就算你玩到2,3點我都可接受,但失蹤就唔得!
大家教下我點做好.

珍珠宮

不聞不問, 自己都失踪埋......

睇下佢會唔會搵你!
好好過每一天......

複式洋房

由尋日中午佢搵過我之後就失蹤到而家!佢最叻就係咁,永遠失蹤左驚唔敢打俾我就可以一直到我放工返屋企佢都不聞不問!

子爵府

好媽媽勳章

其實見到佢就同佢傾下...有問題就大家心平氣和傾...睇下有無辦法解決...唔可以佢唔提...你就當無事發生...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

原文章由 onon1022 於 08-5-23 17:34 發表
其實見到佢就同佢傾下...有問題就大家心平氣和傾...睇下有無辦法解決...唔可以佢唔提...你就當無事發生...

佢肯傾就唔會逃避..而且佢絕對唔係一個識得心平氣和既人.

我打算唔會同佢講野同佢嘈,但我諗緊有咩辦法可以俾佢知我唔係唔出聲就無事.

複式洋房

不如妳寫封信講妳的感受,同時住係朋友到幾天冷靜下,看佢如何反應。

原文章由 little_kiki 於 08-5-23 17:54 發表

佢肯傾就唔會逃避..而且佢絕對唔係一個識得心平氣和既人.

我打算唔會同佢講野同佢嘈,但我諗緊有咩辦法可以俾佢知我唔係唔出聲就無事.

子爵府

好過份!!佢今日都唔駛番工咩?

翡翠宮

你可以失跡俾佢睇嘛?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

擺定d離婚資料係枱面, 睇下佢有無反應, 驚唔驚!!!

複式洋房

我都想失蹤,但囡囡又跟我一起走嗎?我不想影響到她.

放離婚資料在檯是沒用的,他只會覺得我嚇他,而且,如我不是真的決定離婚我都不會輕易說出這句話.

他應該襯我們上班上學回來換衫返工,因為他的上班時間每天都不定時,我捉摸不到.

信我以前寫過好多,但看完都不會改.

唯一可做的是回娘家,對囡囡影響最少,但上學會很麻煩,因為要坐半小時火車.

現在都只有我一個人在家,想不到有什麼方法可做.

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 little_kiki 於 08-5-23 20:04 發表
我都想失蹤,但囡囡又跟我一起走嗎?我不想影響到她.

放離婚資料在檯是沒用的,他只會覺得我嚇他,而且,如我不是真的決定離婚我都不會輕易說出這句話.

他應該襯我們上班上學回來換衫返工,因為他的上班時間每天都不定時 ...

我老公都試過失踪, 佢回家前係吾會比你搵到或者搵你, 因為佢曾經講過, 橫掂都係比你鬧, 不如等返屋企先比你鬧。所以你而家只可以等。

複式洋房

今次我好忍得手,一個電話都無搵佢.
而且,往時我係唔會訓得好,成晚醒,尋晚竟然一覺訓天光.只係而家個心好嬲,好嬲.

翡翠宮

個囡幾大? 帶返娘家揾亞媽同c6傾得嘛?

複式洋房

原文章由 canies 於 08-5-23 20:35 發表
個囡幾大? 帶返娘家揾亞媽同c6傾得嘛?

囡囡6歲,我唔會同媽咪講,唔想佢擔心.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

你c6睇你會忍佢
所以先o甘過份
既然你唔想離婚又忍到,就忍吓啦
都冇咩辦法

比我就冇得忍
同女女搬走

首頁

尾頁

跳至