論盡家傭

跳至

首頁
12345...18

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 ccbeauty 於 08-5-24 02:42 發表
我唔制呀, 對kids 要考試冇得嚟

下午幾個鐘偷唔到雞呀??

公爵府

喂))))個個考慮帶唔帶工人,點訂位呢??
我鐵定唔帶,因老公唔黎,bun姐要整lunch比佢食.

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

請問幾點開始呀??

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

7)sillything {1}
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

水晶宮

Me too! May be next time.
Fa,
Pls check email.
原文章由 ccbeauty 於 08-5-24 02:42 發表
我唔制呀, 對kids 要考試冇得嚟

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

侯爵府

好媽媽勳章

因為佢地兩兄弟好似樣, 除左對眼.
為左增加佢地既"相似度", 就同佢地戴返副超

ps: 有無好既bun / bun agent 介紹呀? .... 麻煩pm我...
原文章由 FA8866 於 08-5-24 00:44 發表

離下題先,叉燒媽咪,點解您張相要油左隻眼既??好搞笑.

男爵府

有點潔僻,個表唔齊整會唔舒服~

20080614(星期六)巴西燒烤
地點: 銅鑼灣維園巴西燒烤
時間: 20080614(星期六)
12:00p.m.-3:00p.m.
價錢: $58/-未計加一

報名:

1.FA8866 (1A)
2. JHmami (1A)
3. 060228 (1A....
可能帶埋工人+BB)
4.winnie_sh(1A)
諗緊帶陽光妹就要帶陽光賓...
5.Joanthony (2a+1b),
等我同埋我工人一齊來比你地鑑賞下..
6. ellawyc (2A+1B)
考慮同唔同工人一齊黎..
7. sillything (1A)
執著帶來痛苦、學習放下煩惱  

公爵府

原文章由 叉燒媽咪 於 08-5-24 23:15 發表
因為佢地兩兄弟好似樣, 除左對眼.
為左增加佢地既"相似度", 就同佢地戴返副超

ps: 有無好既bun / bun agent 介紹呀? .... 麻煩pm我...

oic 睇真2兄弟d輪廓真係好似喎.

無agent介紹呀,我工人都係朋友完約我要既.

子爵府

I'm sick leave at home today。
Push up the post 啦!

侯爵府

2008年06月14日(星期六)巴西燒烤
時間: 2008年06月14日(星期六)
價錢: $58/位-未計加一

FA~~~~我都帶埋女女一齊來 順便又可以見返鬼婆添

報名:

3. 060228 (1A....可能帶埋工人+BB)
4.winnie_sh(1A)諗緊帶陽光妹就要帶陽光賓...
5.Joanthony (2a+1b), 等我同埋我工人一齊來比你地鑑賞下..
6. ellawyc (2A+1B) 考慮同唔同工人一齊黎..
8. cw-kk ( 2a )

侯爵府

報名:

4.winnie_sh(1A)諗緊帶陽光妹就要帶陽光賓...
5.Joanthony (2a+1b), 等我同埋我工人一齊來比你地鑑賞下..
6. ellawyc (2A+1B) 考慮同唔同工人一齊黎..

侯爵府

好媽媽勳章

請問你地今次gathering既主題係咩, 有無話有咩身份地位先參加得.... 我係呢行年資尚淺
原文章由 CW-KK 於 08-5-26 17:54 發表

...

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 叉燒媽咪 於 08-5-26 21:25 發表
請問你地今次gathering既主題係咩, 有無話有咩身份地位先參加得.... 我係呢行年資尚淺

身份 : 人 (最好係為食人 )
地位 : 我地係冇階級觀念嘅....上至皇后, 下至石油氣都黎得
咁, 黎唔黎唧~ ^^

大宅

原文章由 CW-KK 於 08-5-26 17:54 發表

...

Hi , How are you ? 等我地先warm up ,跟住冬天又食大閘蚧,你個為食團最近有活動嗎?我Plan緊開小食店呀,所以到處試食取經...到時見 !
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

侯爵府

原文章由 JHmami 於 08-5-27 10:59 發表

Hi , How are you ? 等我地先warm up ,跟住冬天又食大閘蚧,你個為食團最近有活動嗎?我Plan緊開小食店呀,所以到處試食取經...到時見 !

HI~~~就係好耐冇見你我先出來咋 我個為食團因為我同女女忙既原因少左活動啦, 今次見時間可以就到就...
講到小食唔知你有冇試過維園亞伯既炭爐雞蛋仔咧

大宅

原文章由 CW-KK 於 08-5-27 12:16 發表

HI~~~就係好耐冇見你我先出來咋 我個為食團因為我同女女忙既原因少左活動啦, 今次見時間可以就到就...
講到小食唔知你有冇試過維園亞伯既炭爐雞蛋仔咧 ...

Thank you !我地去小食topic傾,唔好阻住FA姐...
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

侯爵府

好媽媽勳章

我仲低過石油氣... maybe 係 "火水"咋

你地係咪識左好耐, 成日出黎玩嫁? 你地甘熟, 我怕你地到時唔侵我玩, 要我玩自閉嘛...

同埋呢, 我地一家6月中去旅行, 13號夜晚先返, 唔知夠唔夠精神呢?

不過有理無理, 報左名先 ^^

ps: 我都好like食, 又好like煮, 夢想係開一間cafe賣小食... 同鬼婆打對台... (話時話, 為什麼鬼婆叫鬼婆既?)

原文章由 ellawyc 於 08-5-26 21:42 發表

身份 : 人 (最好係為食人 )
地位 : 我地係冇階級觀念嘅....上至皇后, 下至石油氣都黎得
咁, 黎唔黎唧~ ^^

侯爵府

好媽媽勳章

我未見過佢既? 佢weekend 唔開嫁?
原文章由 CW-KK 於 08-5-27 12:16 發表
講到小食唔知你有冇試過維園亞伯既炭爐雞蛋仔咧 ...

侯爵府

好媽媽勳章

2008年06月14日(星期六) 巴西燒烤

報名:

9. 叉燒媽咪 (2a+1b)

首頁
12345...18

尾頁

跳至