美容扮靚

跳至

民房

我想問有無人去過呢間做FACIAL 想知價錢同服務係點 THANKS~!

大宅

我今日第一日去詩琳做mts,係用優惠價試做,我覺得佢地d服務態度好好,又專業,做每個過程佢都會講解比我知做緊d咩,真係好細心,只係試做但足足同我做咗1個半鐘,連埋敷marks,最後我都join咗佢地個plan,希望我d皮膚會越來越靚啦

民房

想問mts點做呀? 枝針唔係專比自己用, 感覺好dirty!

禁止訪問

大宅

佢地係開一支新既針比我自己專用架,唔會同人共用架.

伯爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章

回覆 #5 sweetdarling 的文章

呢間野勁hardsell, 做facial 又馬乎, 總知每次都有野sell 你既

大宅

自問自答~

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

我都試過啦,勁hard sell又馬乎,我吾會再去囉,姊妹們小心D啦!

複式洋房

我最唔鈡意勁sell個隻,係好嘅唔sell都會再去啦

大宅

睇完呢單case睇怕免費你都唔敢去做~

http://health.atnext.com/index.p ... amp;art_id=10260017

民房

唔該晒....我之前做開FACIAL O個間美容院越做越差 諗住轉過另外一間 見到有間詩琳分店O係屋企附近諗住想試下 但係又好驚佢好似其他大型連鎖美容院咁要人係咁買COURSE 而家聽完你地D COMMENT 我要再物色下....THANKS~!

大宅

我啱啱先係詩琳join咗個course呀,點算呀,好驚呀

大宅

我的針炙經驗尖沙咀:
當天我約了吳EC11:30但她遲到,我要13:00到旺角返工。
吳EC (把默)針炙,到針出來又不見了吳EC ,就由美容師處理 點解會咁架都算啦(但感覺很差,我只是相信吳EC),到講價錢$11760三個月藥+15次針炙,我已經說很趕時間不如下次再傾收咗我今次錢先,最後比$1500十次針炙,我說很吸引但妳浪費了我的時間及對妳們無信心,請妳立即收取我今次費用..........$380。最後12:50才可以離開

需然入針重要過起針,但都不能莫視顧客安全 ,萬一起針時有些少偏差怎辨
當然由ec起針都會有機會出意外,但對顧客來說這是專業問題,我並不是在工廠針灸每一部份都由不同剛位處理。
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

詩琳係黑店, 我比佢地呃過. 佢地好Hardsell. Join 個時什麼都話得, 結果係一d都無好過, 問佢地原因, 佢地好多解釋, 仲可以講大話. 千萬唔好信佢地講.而家都唔知點好, 俾咗咁多錢, 唔知而家有冇辦法可以退錢?

珍珠宮

2019新春慶豚圓

WOW!!!
Slim Beauty Salon is horrible!!!

Thank you very much for your sharing!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

Yes very horrible! Please don't trust them.

跳至