跳至

禁止發言

子爵府

好媽媽勳章

嘩!恭喜晒!

好緊張呀!希望小b快d無事喇!

妳都要休息多d,小心傷口呀!

複式洋房

恭喜恭喜~~~~~~~~ bb快高長大...媽媽修身成功 嘿嘿~~~~

伯爵府

畀面勳章

恭喜晒你呀! 祝你bb快高長大!

別墅

恭喜你呀~要好好休息哦

大宅

恭喜晒. 祝bb快高長大, 身體健康.
祖兒豬, 你都要保重. 保持心境開朗啊.

大宅

好媽媽勳章

恭喜曬呀!!!祝你同bb都健健康康!!!
你照顧bb之餘外,都要d休息,坐個靚月呀!!!
蜜棗你真係好有心呀!!!

別墅

越尼越多MAMA生左喇.. 我都係37W 幾, 好緊張呀..!!!

八卦一問, 有咩野拎左入院(威記)而無用到架?
只要你※健健康康§快快樂樂└●~●┘

男爵府

恭喜曬祖兒豬, 坐月呢個月好緊要,記住休息多d !

平平安安生左bb出來, 安樂曬, 不過我地呢d待產媽媽就繼續緊張,我應該都係會做6月媽媽, 妳地o甘多都做左5月媽媽,希望繼續留係呢個6月發言啦 !!

pinkpink

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 #8 祖兒豬 的文章

A!!你點呀!你講聯針嗰度真係一額汗,我嗰日仲要同你講話聯針都幾痛,點知你就比人咁武法....

我亞B同你同一經歷,又係去健康院話佢面黃之後要即去那打素,之後又係要抽血(真係勁心痛,莫講話我,連我老公都眼濕濕..)之後又要照燈..我個BB照咗3盞燈.所以真係..BB食得唔好,佢排唔倒嗰D膽紅素出嚟就會面黃,所以話,頭幾日真係未上好奶,就補奶粉,來日方長,BB係食你嘅人奶就一定會食,唔好餓倒BB,我宜家自己驚BB又黃返,真係夜晚會補兩餐奶粉比BB.
祖兒豬,你要加油!
爆愛車縫作

男爵府

恭喜恭喜!
祝你同bb都健健康康,快快樂樂
不用担心,bb好快會冇事同你返屋企!

http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-03-19/terrence.html

大宅

恭喜晒!終於順順利利成為媽媽了!

複式洋房

好替你開心呀 ! 祝BB健健康康, 祖兒豬你呢要好好保養身體呀! 我而36 WEEK好緊張呀

大宅

好媽媽勳章

謝謝2位~心得.

別墅

恭喜!恭喜!祝2位媽媽,修身成功!bb快高長大!

禁止訪問

別墅

恭喜!恭喜! 祝你同bb都健健康康!

洋房

恭喜! 原來聯針是咁痛架, 我以為之前已痛到冇晒感覺, 好緊張呀!
在此祝你及bb身體健康, 幸福快樂!

大宅

原文章由 祖兒豬 於 08-5-24 12:19 發表
我係5月20號(37週5日)係威記生左小b仔啦!
原來個日下午個d真係見紅,大家留意下!
我個晚八點幾入院,初時乜反應都無,個心唸''捉虫啦!早知等大痛或者穿水先入院啦!真係悶到嘔白泡!''.....點知到零晨五點幾,突然下面pop一聲,成 ...

恭喜哂丫~就黎到我啦~真係好驚丫...

大宅

恭喜哂!!

跳至