懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

食完個lunch返來, 唔夠半小時又 , 好辛苦呀!

大宅

回覆 #100 Joeff 的文章

佐敦龔羽一醫生, 你是否去威院呀?

大宅

照超聲波

我今早去左威記照超聲波, 姑娘好有耐性, 仲好好人, 幫我左照右照, 度到bb長度係6.15cm, 見到bb玩緊倒樹蔥(頭仔向下), 正面向著我們, 見到手仔腳仔. 我後日照oscar了, 好緊張. 希望一切順利. 姑娘話oscar部機清好多, 到時再睇過.

男爵府

回覆 #102 SYK 的文章

係呀,我去威院呀。佢地有哂我D病歷嘛,覺得安心D。

曾醫生無得照oscar?我記得你睇佢,我有無記錯?

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

聽日照oscar 既媽咪, 唔洗擔心架, 你聽日就會見到成個人仔响你個肚入面... 好感動架...

大宅

你無記錯, 唔.. 好好記憶力, 曾醫生無做oscar的, 佢幫我約這名醫生幫我照.
你去威院係對的, 見你的post你身體本身有病, 你真係會比我們辛苦好多, 又中醫, 又西醫, 好彩有個 你的老公咋, 唔係都幾難過.

男爵府

回覆 #104 sakesakee 的文章

嘩,你無嘢嘛,好少見你咁耐唔出聲。你好D未?

男爵府

回覆 #106 SYK 的文章

不過曾醫生好似有得照4D,我應該會揾佢!

係呀,如果唔係有我老公,咁辛苦都唔知點撐!

男爵府

回覆 #107 Joeff 的文章

無乜野, 有心
因為今日bk又唔stable , 上到忟,, 咪唔留言囉,, 我有追post 架...

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 sakesakee 於 08-5-26 15:23 發表
聽日照oscar 既媽咪, 唔洗擔心架, 你聽日就會見到成個人仔响你個肚入面... 好感動架...

其實我都覺得幾奇妙
幾cm就成個人形出晒
我都好期待見到哩個畫面

男爵府

回覆 #109 sakesakee 的文章

哦,無嘢就OK喇!

我今日都唔知做乜,朝早就攪肚痛,依家就暈陀陀,等緊老公嚟接我睇中醫。

男爵府

回覆 #111 Joeff 的文章

咁你要小心呀,, 會唔會感親.. !?
頭先我出去食lunch 都好似wing wing 地.. 仲諗緊今晚同唔同d friend 食飯

大宅

咁你今日小心d啦, 早d休息.

大宅

咁你今日小心d啦, 早d休息.

男爵府

回覆 #114 SYK 的文章

唉,聽朝仲要抽幾筒血,真係慘!

大宅

回覆 #105 sakesakee 的文章

係呀, 我上星期四覆診, 我同老公見到bb個人型, 開心到咩都唔記得, 連之前想好的問題都唔記得問, 醫生仲我們知亞b有7成係仔添, 那時才11wks, 所以佢話係7成.

男爵府

原文章由 SYK 於 08-5-26 15:50 發表
我上星期抽完血, 隻手d瘀都未散, 明天又來, 下星期去政府又抽, 真係個個星期都抽血, 都唔知點好.

無乜點好... 唯有諗住阿b 啦..

大宅

回覆 #114 SYK 的文章

我上星期抽完血, 隻手d瘀都未散, 明天又來, 下星期去政府又抽, 真係個個星期都抽血, 都唔知點好.

大宅

回覆 #117 sakesakee 的文章

亞b, 就係我們的希望, 亦係我們的原動力, 好.... 亞b我們一起努力吧!

民房

我都報到先:
我的預產係12月6日.
不過我現在好慘,我有孕疹呀!
好鬼癢.....訓唔到....好辛苦呀!

首頁

尾頁

跳至