懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

bb就出世la!想食日本奶粉,雪印beanstalk,呢隻好ma?bb係女仔嚟ar!唔該各位俾D意見AR?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

隻隻奶粉既營養成份都係差唔多, 但bb 對每隻奶粉反應都會唔同. 唔係人地食得好, 你個b 都會食得好. 最緊要夾呀.

你覺得 beanstalk 好咪揀佢, 到食得唔好至轉.

不過如果你係買水貨, 要預左有咩事係冇人負責, 唔識睇日文有咩問題又要上黎問人, bb 食緊乜都係要聽人講囉.

子爵府

我上網睇過話雪印唔好喎~係咪真我就唔知o勒~我bb食緊美贊臣a+,我覺得都ok~

子爵府

BK Milk勳章

同意bosch講法, 隻隻奶粉其實營養成份差不多, 而個個bb胃口/愛好都唔同, 都要睇個b夾唔夾.
我bb一直食A+, 當初我都有諗過比個仔食日本奶粉, 但後來都打消左, 主因係唔肯定奶粉供應來源係咪好穩定; 萬一食食吓缺貨就好煩.

大宅

我都係度諗緊bb食邊隻奶粉好 ? 有無提議呢?

點解咁多人食日本奶粉,有o羊唔同呢 ?

如果bb敏感,要食豆奶,有o羊牌子選擇? 係邊度有得賣 ?

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至