自由報料

跳至

複式洋房

所有0野最少9折最多5折呀....好抵呀..我擒日就買0左好多bb既0野呀

大宅

bb衫o個屠多唔多discount呀?thz!!!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

嘩, 昨日去過尖沙咀個間, 鬼咁多人 , 由其是超市, 好似唔駛錢咁.........

複式洋房

係呀..我擒日去銅鑼灣0個間都係好似全部唔駛錢咁...
bb0個層多呀!!!最平5折最少都9折....咩都有折唔會無折....BB polo都有9折至6折呀.....你要咩...0個到有咩都有折

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

其實cwb & tst兩間賣d野係咪差不多, 因為cwb我行左啦很多人, tst會不會少人d呢? 如果2間賣d野一樣就唔再行tst啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

知唔知減價到幾時呀?

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

真係好似唔洗錢咁... 6月8 日到期既鮮奶都有人買2箱(共24盒) 都唔知佢知唔知有期限既.

本來我都想搶個barbie卡啦ok機, 但開始20min就賣哂啦.... 我見到有個阿伯羅左4盒.
但後來我又十分興幸我搶唔到喎, 因為原來個手提卡啦ok機要用ipod架. 我無ipod麻, 有都唔會比阿囡玩啦.

子爵府

2019新春慶豚圓

31 May.

原文章由 小路 於 08-5-25 19:28 發表
知唔知減價到幾時呀?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

thanks....

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

請問有冇人睇過sogo uji sanrio 公仔雙人珊瑚被減完幾錢呢?? thanks

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

i bought a watch (Superlover) $288...in TST SOGO...

大宅

Thank You~~~

跳至