意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 9|主題: 127081

有冇人係陽光女傭中心請過女傭

大宅

國民生產總值:4443

有冇人係陽光女傭中心請過女傭

有冇人係陽光女傭中心請過女傭, 好唔好, 唔該比d意見.

大宅

國民生產總值:1514

Re: 有冇人係陽光女傭中心請過女傭

我係沙田陽光請印印架, 幾好呀, 個女仔幫我跟得好足, 又可以做telephone interview比我同個印印傾下問下佢問題, 睇下醒唔醒!又會比意見邊個工人好d, 但唔會hard sell, 我以前請果間, 問佢地邊個印印好,點知個個都話好(即係廢話, 後來換左幾個都唔掂)。

大宅

國民生產總值:4443

limma : thank you very much

民房

國民生產總值:56

ok!我現在個印印都係係sunlight請,佢都好錫我bb.好smark!!!!!^v^

大宅

國民生產總值:4699

我係沙田陽光請印印架, 幾好呀, 個女仔幫我跟得好足, 又可以做telephone interview比我同個印印傾下問下佢問題, 睇下醒唔醒!又會比意見邊個工人好d, 但唔會hard sell, 我以前請果間, 問佢地邊個印印好,點知個個都話好(即係廢話, 後來換左幾個都唔掂)。

Hi limma,

可否講講 '陽光' 怎樣和你做 follow-up 呀? 因為我都想搵佢地幫手? 你的印印是現成在港還是由印尼來的? agent fee 要多少 $$? 我都希望可以好似你咁請到一個 '幾好' 的印印呀 !

複式洋房

國民生產總值:336

我都係係陽光請,我覺得工人好唔好就係彩數
但我係到請左兩次,佢地d野跟得好好....
又可以用電話即時番譯,最重要肯跟手尾∼∼∼∼

大宅

國民生產總值:1514

Hi Sue^_^

其實工人好唔好都真係講彩數, 不過我就覺得呢間agent d服務唔錯, 可以比我睇岩左之後幫我hold住先(不過要比$300 depsoit)唔趕既話再等多幾日睇下有無個更加好, 日日會打電話話比我知今日有無岩我用(湊bb)既新資料返, 有的話就會send email比我睇資料。最好都係我以比我同個maid 係電話interview(唔知其他agent有無呢個服務, 我以前果間無), 講真, 有時睇個樣真係靠唔住!

價錢方面你可以去佢個網度睇下:Click

複式洋房

國民生產總值:109

好好,我個印印在陽光請,好醒目,自動波又錫我個BB

大宅

國民生產總值:4262

我個印都係係陽光請,都幾好,follow up 都好好,我都同意請工人係講彩數,但agent我o地都可以揾好d既,甘有咩事都可以投訴有人跟下

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.