派對情報

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

今日去咗「米奇廚師餐廳」預祝曦曦兩歲生日, 總括哩講.. 真係唔錯.. 我地book 咗lunch buffet + birthday cake, 價錢唔算貴, 款式算多, 幾好味... 而環境好好, 感覺唔會坐得好迫, 上生日蛋糕時, 有人同曦曦講生日快樂, 又唱生日歌, 仲有份小禮物(生日帽, 生日襟章,生日餐具, 寫咗名既生日card, 畫紙, 生日氣球), 食完buffet , 我地係hotel 周圍行下.. 果到有個大草地.. 好靚.. 冇蚊ka!!

等待驗證會員

係邊到嚟?????

大宅

大概用左幾錢,因為bb就黎生日,我都想去「米奇廚師餐廳」同bb慶祝

複式洋房

Is it at the Disney Resort area's Hollywood Hotel?

原文章由 豬嘉嘉媽媽 於 08-5-28 14:33 發表
大概用左幾錢,因為bb就黎生日,我都想去「米奇廚師餐廳」同bb慶祝

洋房

我都book咗6月在米奇廚師餐廳同阿女開生日party,但我未去過間餐廳,唔知靚唔靚呢?餐廳話可以reserve間房比我,餐廳姐姐話可以坐2x人,唔知有無人去過,夠唔夠大比d小朋友玩呢?
我都打算在餐廳book過米奇形狀蛋糕比阿女,但餐廳話無相片reference,唔知靚唔靚好唔好食呢,有無人試過呀?
我在hollywood hotel book咗房,有無人去過呀,靚唔靚呢?
餐廳附近好似有個CornerShop比D小朋友玩,你有無去呀?種有Hotel好似有function 比D小朋友join,唔知玩什麼呢,比d意见呀

侯爵府

原文章由 ALOL 於 08-5-28 00:05 發表
係邊到嚟?????

係迪士尼Hollywood hotel 入面ka...

侯爵府

原文章由 豬嘉嘉媽媽 於 08-5-28 14:33 發表

我計埋個女total 10個人... 埋單$12xx~ (已包埋cake)

侯爵府

原文章由 kakamanman 於 08-5-29 09:08 發表
我都book咗6月在米奇廚師餐廳同阿女開生日party,但我未去過間餐廳,唔知靚唔靚呢?餐廳話可以reserve間房比我,餐廳姐姐話可以坐2x人,唔知有無人去過,夠唔夠大比d小朋友玩呢?
我都打算在餐廳book過米奇形狀蛋糕比阿女, ...

1) 餐廳好靚ka~~ 仲有小朋友餐具...
2) 我果次得10個人冇房ar.. 但係出面都有足夠既位比小朋友走...
3) 我order 咗個半lb cake.. 但只係standard 款... 不過都好好味... d cream 好滑~唔係mickey.. 好似1 lb 就係mickey款.. 仲可以選味道.. 我加咗$25 寫咗個名..

大宅

原文章由 square72 於 08-6-2 09:16 發表

我計埋個女total 10個人... 埋單$12xx~ (已包埋cake)

價錢真係好合理!thanks!

男爵府

我想問下係咪有四個廸士尼人物陪你食o個間餐廳呀???

複式洋房

You are talking about Disney Hotel but the one they are talking about is the one next to Disney Hotel. It's called Hollywood Hotel. It has no Disney Characters walk around.

原文章由 jollydophin 於 08-6-4 13:30 發表
我想問下係咪有四個廸士尼人物陪你食o個間餐廳呀???

[ 本文章最後由 Momo111 於 08-6-4 14:05 編輯 ]

大宅

我想問係唔係加左價呀? 我打去問過 lunch Buffet而家要
$158+10%.

侯爵府

醒目開學勳章

我問過間餐廳,夜晚要418+10% 小童158+10% cake半磅90+10% 1磅160+10% 我諗住大約十個人同女女做生日 我諗要6000大元

首頁

尾頁

跳至