自由講場

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=14928193001

我希望大家可以為 Yen 送上一點祝福, 希望佢一路走好, 願我地既祝福能帶佢去到一個更美麗、更開心既地方。
默默的、誠心的為 Yen 做點事, 我地都唔忍心一個可人兒要孤獨的走, 對嗎? 你既一點點祝福都能為佢條路行得好一點。
Yen, 我地永遠陪伴你, 懷念你, 你不會是一個人上路的。希望你去到另一個地方會更開心, 會更幸福。

P.S.
這是私人悼念, 謝絕記者攞料, 只限傳送俾你認識的人, 任何人放料, 都會被admin的朋友remove....多謝合作!

對不起我想這裡純祝福~

[ 本文章最後由 lazylake 於 08-5-26 00:27 編輯 ]

禁止訪問

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

真的請各位記者大人,這個只係純祝福性質,亦冇咩料可攞~懇請各位專重一下死者!
因為法師這樣意外死嘅人上路時路很難行,雖要很多人祝福路上先順風,大家亦可係BK祝福死者!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

沉冤得雪

禁止訪問

侯爵府

BK Milk勳章

男爵府

神...請給死著引路,回到你的身邊!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

願主保佑你的家人
安息~~

跳至
熱門主題