使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

今日開咗個POST分享入伙喜悅同裝修後相片,由於大家對我新家裝修有興趣問我攞資料,但由於POST內太多人留言PM字眼,結果話我個POST違規被關閉,其實好多討論區都無話唔俾內文留PM字眼呢個規定,但BK有呢個規條我明白,被關呢個POST我無話可說,但我另開一個POST想回應返之前覆唔到嗰D JM留言,同分享D相啫,已經內文叫大家唔好留PM字眼,點知又無啦啦俾版主關貼,完全無講原因,無講我犯咗邊條規條,只係講已關帖,請勿再開新帖,我留言問版主今次關帖理由,竟然完全無回覆!!
一件咁單純開心嘅事,原來喺BK係唔講得,唉,原來BK咁巴閉,咁我以後都唔開POST囉!

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

版面充斥pm留言,違反版規第1條
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

wong2323 發表於 15-2-10 22:40
版面充斥pm留言,違反版規第1條
我個POST 食完個晚飯,發現我個入伙POST.... 內文何來充斥pm留言???請問版主您是否老屈?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Starjennie 發表於 15-2-10 22:46
我個POST 食完個晚飯,發現我個入伙POST.... 內文何來充斥pm留言???請問版主您是否老屈?
...
您個POST 食完個晚飯,發現我個入伙POST,係叫人PM您!
您之前的分享帖已因在版面不停留PM而被關帖,請注意是關帖沒有移走,其他會員依然可以看到的,及版主已留言"版面充斥pm留言,違反版規第1條,現關閉本帖
如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員"
所以閣下再開新帖叫人PM您,就是違規了!
唵嘛呢叭咪吽      

子爵府

wong2323 發表於 15-2-10 22:53
您個POST 食完個晚飯,發現我個入伙POST,係叫人PM您!
您之前的分享帖已因在版面不停留PM而被關帖,請注意是關 ...
麻煩版主搞清楚:
第一: 您喺我第一個POST "分享:我終於入伙啦!"內文係話"版面充斥pm留言,違反版規第1條,現關閉本帖 如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員",係您自己叫人直接PM有關會員架!!
第二: 我第二個POST食完個晚飯,發現我個入伙POST.... 內文係叫人直接私人訊息我,唔好留PM字眼!

我係跟足貴版主嘅指示架!唔該!

子爵府

仲有,其他會員喺我到留PM字眼我控制唔到,我就算PM咗會員資料,我留言都只係話已SEND,咁樣都要入我罪嗎???

超級版主

再說一次:
您之前的分享帖已因在版面不停留PM而被關帖,請注意是關帖沒有移走,其他會員依然可以看到的
所以閣下再開新帖叫人PM您,就是違規了!
若有任何問題,請聯絡管理員,謝謝!
聯絡管理員
唵嘛呢叭咪吽      

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至