跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

快 d 搵呀 , 文文白著紅色一定好 sharp
架 .... 你今年搵到比佢可以啱著架啦 !!

原文章由 winwin815 於 08-6-6 00:09 發表
之前都冇執晒d衫出黎, 要著先搵咋, 剛剛執左9成, 比晒人, 入邊冇喎, janika媽唔提起, 我都忘記左, 仲有少少未執, 應該係個到掛, 要執架啦, 個到又可以比緊d人嘛

...

大宅

係呀, 好fit呀, 我地3個都係同一size, 睇下邊個著得迫d....hahahahahahahaha

文ma, 你搵左成年......等到你搵到果時, 一係文文會著左似老夫子, or要比wayne穿lu....

喂, 我"執"喇, 你地有無野要埋佢呀, 平D賣埋出去, 癈事眼寃...

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 12:22 AM 發表
快 d 搵呀 , 文文白著紅色一定好 sharp
架 .... 你今年搵到比佢可以啱著架啦 !!

大宅

無計, 唯有慢慢教喇...

原文章由 winwin815 於 08-6-5 11:41 PM 發表
我之前睇親d bb書, 都話1歲先開始控制到, 唔使急喎, 有時醫生都未必可靠, 尤其是呢d都唔係咩野醫學常識丫

瑪瑙宮

好媽媽勳章

welovebb,

我想睇下你有乜 stock 呀 ?? 係邊度有得睇呀 ?

唔該你先 !!

原文章由 weloveBB 於 08-6-6 10:36 發表
係呀, 好fit呀, 我地3個都係同一size, 睇下邊個著得迫d....hahahahahahahaha

文ma, 你搵左成年......等到你搵到果時, 一係文文會著左似老夫子, or要比wayne穿lu....

喂, 我"執"喇, 你地有無野要埋佢呀, 平D賣埋出 ...

大宅

cash ma, 好呀, 入去睇下喇.....
http://hk.myblog.yahoo.com/myungoogoo
平D比你...有好多size Cash B都fit gar.

文ma, 如果下星期見到你, 我就唔courier比你喇.....你通知我喇.

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 11:16 AM 發表
welovebb,

我想睇下你有乜 stock 呀 ?? 係邊度有得睇呀 ?

唔該你先 !!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我 like 個 d 好多都係 80 咋 ... cash 而家要 95 -
100 先 ok 架 !!

80 係未 for 12 個月度架咋 ??

原文章由 weloveBB 於 08-6-6 14:20 發表
cash ma, 好呀, 入去睇下喇.....
http://hk.myblog.yahoo.com/myungoogoo
平D比你...有好多size Cash B都fit gar.

文ma, 如果下星期見到你, 我就唔courier比你喇.....你通知我喇.

...

公爵府

畀面勳章

cash媽, janika媽推介我買左件kitty外套, 佢話好暖架, 你睇睇丫

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 14:48 發表
我 like 個 d 好多都係 80 咋 ... cash 而家要 95 -

歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

出到中文啦 ?? 好野, bk 無左你好悶呀 !!

比件外套 look look ?? 但好多都係 80 咋 ... cash 唔
arm 著 wor

原文章由 winwin815 於 08-6-6 14:59 發表
cash媽, janika媽推介我買左件kitty外套, 佢話好暖架, 你睇睇丫

公爵府

畀面勳章

係, 打到中文, 但係極龜速, 個cpu下下都要幾分鐘回魂咁, 嘔血

我要左包超既jan02定03, 唔記得左邊隻色, 另外就mar10同11, 比文文同wayne做姊弟裝

kitty就呢件 http://hk.myblog.yahoo.com/myungoogoo/article?mid=1238

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 15:02 發表
文 ma,

出到中文啦 ?? 好野, bk 無左你好悶呀 !!

比件外套 look look ?? 但好多都係 80 咋 ... cash 唔
arm 著 wor
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

呢件 kitty 我有啦 ... 上次係 fish ma 度買左,
不過可能要 2009 - 2010 先 arm 呀 !

真係好大件下架 ....

原文章由 winwin815 於 08-6-6 15:36 發表
係, 打到中文, 但係極龜速, 個cpu下下都要幾分鐘回魂咁, 嘔血

我要左包超既jan02定03, 唔記得左邊隻色, 另外就mar10同11, 比文文同wayne做姊弟裝

kitty就呢件 http://hk.myblog.yahoo.com/myungoogoo/article?mid= ...

公爵府

畀面勳章

居然已經有

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 15:46 發表
文 ma,

呢件 kitty 我有啦 ... 上次係 fish ma 度買左,
不過可能要 2009 - 2010 先 arm 呀 !

真係好大件下架 ....
歡迎參觀『文。穎之家』

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係 fish ma 度一見 kitty 我都忍唔到手架 ,
係而家真係太多 .... 唔再買啦 , 屋企 2 個人都
complaint 我啦

原文章由 winwin815 於 08-6-6 15:57 發表
居然已經有

大宅

上冬季貨, 如果係kitty fans一定有架喇...不過真係好正, size 80可以今年年尾穿,.....正. 放心已經留左比你.....

咁, 即係cou唔courier比你呢? 不過cou左先喇...星期一, o ng ok?

原文章由 winwin815 於 08-6-6 03:57 PM 發表
居然已經有

大宅

yes, size 80 係for age 1.
如果我地D囡囡一定要 size 95/100架喇....90係有....漲爆feel....hahahahaha不過我見靚都會塞janika著入去架....幾變態.....

我教佢係 "fit"....

size 90 都可以考慮今年law......好平賣埋佢.....

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 02:48 PM 發表

大宅

你要檢討下.....

原文章由 winwin815 於 08-6-6 03:57 PM 發表
居然已經有

大宅

who complaints????? 不過真係太多就係時候要收手架喇......我家陣D衫已經迫爆曬D櫃.....真係太新, 唔捨得....掉左佢.....

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 04:05 PM 發表
係 fish ma 度一見 kitty 我都忍唔到手架 ,
係而家真係太多 .... 唔再買啦 , 屋企 2 個人都
complaint 我啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我 hb 同工人都叫我收手啦 , 今個 summer 既衫
真係夠哂有突 !!

原文章由 weloveBB 於 08-6-6 16:22 發表
who complaints????? 不過真係太多就係時候要收手架喇......我家陣D衫已經迫爆曬D櫃.....真係太新, 唔捨得....掉左佢.....

大宅

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 04:28 PM 發表
我 hb 同工人都叫我收手啦 , 今個 summer 既衫
真係夠哂有突 !!

首頁

尾頁

跳至