嬰兒食譜

跳至

男爵府

pls suggest! thank you!

複式洋房

I gave my daughter Nestle(canada).
But I don't know any brand of cereal in HK.
Coz they're different from Canada.

複式洋房

u can try organix , my girl have this in England , I found in HK--- taste they have this brand or you can do on line shopping from parkn shop too

大宅

我覺得Gerber同Healthy times都唔錯,我個女都好鐘意食。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

organix($17.9 in taste), healthy times($3x in taste)and earth's best($3x in three sixty)

民房

回覆 #4 Smallpigbb 的文章

where to buy Gerber rice cereal? I can't find it in Apita and many Mannings. Please help!

男爵府

我亞仔都係食Healthy Times Brown Rice Cereal. 我覺得唔錯

原文章由 Smallpigbb 於 08-5-30 23:42 發表
我覺得Gerber同Healthy times都唔錯,我個女都好鐘意食。

怕你長得太快,未及把你看仔細;怕你長得太慢,恨不得你快高長大
買得太多玩具,怕你會將佢哋四圍堆;買得太少玩具,又怕你會憨居居

珍珠宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

這問題我都考慮過, 上網睇, 我見D媽咪話明治及雪印的玉米糊好味, bb鐘意, 但係我周圍問, 都無人答到我邊度有得買 (除左網上購買). 我在銅鑼灣sogo, citysuper都搵唔到.

其次係healthy times, 這一隻口碑都唔錯, 購買又方便, 一般大型百佳或taste都有得買. 所以我最後選左這款.

我bb食左2日, 都好鐘意.

跳至
熱門主題