自由講場

跳至

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

對不起,您兩次發表間隔少於 10 秒,請不要灌水!

BK alway can't work well... i did two time to enter...

they show me it..對不起,您兩次發表間隔少於 10 秒,請不要灌水!
:;pppp: :;pppp: :;pppp:

伯爵府

原文章由 cathy-tse 於 08-5-26 18:16 發表
對不起,您兩次發表間隔少於 10 秒,請不要灌水!

BK alway can't work well... i did two time to enter...

they show me it..對不起,您兩次發表間隔少於 10 秒,請不要灌水!
:;pppp: :;pppp: :;pppp: ...

, 唔係我想灌水呀.........係 bk 唔肯接收我0既回覆, 彈翻轉頭咋.:;pppp: :;pppp: 今日成日都係咁.

禁止訪問

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

出唔到post俾佢彈反轉頭已經好興 仲要俾佢話我灌水, 真係唔該佢改下d字眼啦....

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

出唔到post俾佢彈反轉頭已經好興 仲要俾佢話我灌水, 真係唔該佢改下d字眼啦....

侯爵府

BK Milk勳章

d post 不停 咁 double

跳至