母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

我10月生, 諗住餵人奶, 我見amazon.com賣緊medela swing隻奶泵只係US$124, 即大約港幣$970, 我諗住叫我0係美國d親戚幫我買, 我想問下:

1. $970係咪已經好平?
2. 有d媽咪話買兩個可以泵快d, 其實有無須要買兩個呢?
3. 洗唔洗另外再買storage bag 同 storage bottle呀?

Thanks!!!!

大宅

$970係平,但保養係大問題,係hk$970已經買到個好新既2nd hand swing,兩個泵一齊用係會泵快d同多d,我上胎就係用兩個2nd hand swing。我剛剛宜家係US,又賣咗個最新款既medela pump - handfree freestyle!storage bottle 我就用返普通bottle,milk bag就睇下你會唔會儲冰奶,係US都可以找到ok平既milk bags。
原文章由 Jupiter 於 08-5-26 18:40 發表 我10月生, 諗住餵人奶, 我見amazon.com賣緊medela swing隻奶泵只係US$124, 即大約港幣$970, 我諗住叫我0係美國d親戚幫我買, 我想問下:1. $970係咪已經好平?2. 有d媽咪話買兩個可以泵快d, 其實有無須要買兩個呢? ...

複式洋房

關於medela swing電奶泵

咩嘢係medela pump - handfree freestyle, 有咩好處??
係US買要幾錢??

大宅

BBSina,

see the link below.

http://forum.baby-kingdom.com/redirect.php?tid=1368167&goto=lastpost

原文章由 BBSina 於 08-5-27 13:43 發表
咩嘢係medela pump - handfree freestyle, 有咩好處??
係US買要幾錢??

大宅

原文章由 Jupiter 於 08-5-26 18:40 發表
我10月生, 諗住餵人奶, 我見amazon.com賣緊medela swing隻奶泵只係US$124, 即大約港幣$970, 我諗住叫我0係美國d親戚幫我買, 我想問下:

1. $970係咪已經好平?
2. 有d媽咪話買兩個可以泵快d, 其實有無須要買兩個呢? ...

二個泵係快D的~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊