想生BB

跳至

首頁
12345...9

尾頁

禁止訪問

環保接龍勳章 畀面勳章

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

[quote]原文章由 wm720915 於 08-5-27 10:33 發表

由鼠b變到牛b啦!

我都係呀, 試咗成大半年喇

禁止訪問

環保接龍勳章 畀面勳章

禁止訪問

禁止訪問

環保接龍勳章 畀面勳章

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

大家好呀.. 我原本今個cycle 做iui, 但係醫生check到我有3個卵, 驚做左iui會有3胞胎, 最後變左自己做功課。我都係等6月中先可以check。
等待既日子真係好長, 希望大家早日收到好消息。

禁止訪問

環保接龍勳章 畀面勳章

禁止訪問

環保接龍勳章 畀面勳章

禁止訪問

複式洋房

原文章由 maplesyrup 於 08-5-27 13:53 發表
大家好呀.. 我原本今個cycle 做iui, 但係醫生check到我有3個卵, 驚做左iui會有3胞胎, 最後變左自己做功課。我都係等6月中先可以check。
等待既日子真係好長, 希望大家早日收到好消息。 ...

咁樣唔係成功機會大d咩?
咁醫生有無suggest話幾多卵先最好?

因為我開始左iui, 得一個卵咋~ 醫生話一個都夠, 但我自己心理上好擔心, 成日覺得"只係得一個卵咁少"

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

奶醬豬, 有線既係有機啦!! 初期可能hcg濃度唔係太高, 你等多幾日check到有深線先去驗血。你cycle幾多日? 人地話過左1日未黎, 就可以check。或者買枝曼仔驗下, 好多 bk sister 話好準架。

祝好運 !!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 ILoveYouMuch 於 08-5-30 10:57 發表

咁樣唔係成功機會大d咩?
咁醫生有無suggest話幾多卵先最好?

因為我開始左iui, 得一個卵咋~ 醫生話一個都夠, 但我自己心理上好擔心, 成日覺得"只係得一個卵咁少" ...

ILoveYouMuch,醫生就係怕成功機會太高,一次中晒3個,到時要減一個就好麻煩/危險,加上佢照到我有第4粒都大大地。我諗2個卵安全d掛,最多都只係孖胎。

你唔好擔心住,醫生話一個都夠,最緊要蛋蛋夠健康!你幾時check bingo?

禁止訪問

環保接龍勳章 畀面勳章

禁止訪問

環保接龍勳章 畀面勳章

禁止訪問

複式洋房

原文章由 maplesyrup 於 08-5-30 11:27 發表

ILoveYouMuch,醫生就係怕成功機會太高,一次中晒3個,到時要減一個就好麻煩/危險,加上佢照到我有第4粒都大大地。我諗2個卵安全d掛,最多都只係孖胎。

你唔好擔心住,醫生話一個都夠,最緊要蛋蛋夠健康!你幾時check bingo? ...

未呀未呀, 未有咁快~ 今日先至係Day10, 粒蛋蛋只係16X18, 醫生話打埋今日針, 聽朝再照, 如果OK, 就聽晚打破卵針, 星期一朝早做iui:)

首頁
12345...9

尾頁

跳至