烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

最近有冇去黃金海岸食buffet呀???

我太耐冇去啦,呢個星期日又想去食buffet.....
唔知宜家質素如何呢????
請大家比d意見啦...

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 最近有冇去黃金海岸食buffet呀???

你係講 lunch or dinner??
lunch 一流呀, 有歌聽, 又多野食, 正!!!!
dinner 一般, 冇乜點變~~

伯爵府

我琴晚去左啦,好唔"店"............. :-( :-(

珍珠宮

2024年龍年勳章

請問星期六或星期日仲有冇早餐連午餐既buffet食呀?
收幾錢?小童又收幾錢?
幾多歲以下係免費?

大宅

請問Lunch几錢一位?
finger 寫道:
你係講 lunch or dinner??
lunch 一流呀, 有歌聽, 又多野食, 正!!!!
dinner 一般, 冇乜點變~~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

星期日 lunch buffet $198 一位, 小童唔清楚
11:30am- 4:00pm

伯爵府

我星期日晚去就$250一個,四個送一個,
但當晚好多自由行,佢地係搶嫁,而大人/小朋友都冇禮貌,大人就一路攞就大大聲講哂野,d口水周圍"菲",仲打哂尖,小朋友就爭野食時整跌食物,就咁放番上個盤到,我喝都喝唔切,我就走去叫人收左去,一路迫去攞野食就一路眼火爆,d自由行仲可以一路攞快子夾野食一路放落口,仲問側邊d細路食唔食,我真係食唔落,冇一個鐘我就走左啦..................... :-( :-( :-(

大宅

奀豬mami~~ 寫道:
我星期日晚去就$250一個,四個送一個,
但當晚好多自由行,佢地係搶嫁,而大人/小朋友都冇禮貌,大人就一路攞就大大聲講哂野,d口水周圍"菲",仲打哂尖,小朋友就爭野食時整跌食物,就咁放番上個盤到,我喝都喝唔切,我就走去叫人收左去,一路迫去攞野食就一路眼火爆,d自由行仲可以一路攞快子夾野食一路放落口,仲問側邊d細路食唔食,我真係食唔落,冇一個鐘我就走左啦..................... :-( :-( :-(

:evil: :evil: :evil:

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

呢 d 人冇公民意識, 冇家教, 外國人見到真掉哂我地 d 面子呀...

複式洋房

Weekends lunch at Cafe Lagoon $138.

複式洋房

我上個星期食過,真係唔好side錢

洋房

I go there in Monther's day for Lunch Buffet.
Lagon cafe - $168 , normally $138
G/F Bar - $238 (same as dinner buffet price)

In the bar the food is Great and I think same as dinner buffet. In Lagon cafe, food is normal I think dont expect too much for just $138 and you can sit there comfortable for 3-4 hours. and bring you kid to have a walk in the garden or play in the game room.

首頁

尾頁

跳至