潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有d肉o地既妳........會o係邊到買衫?

....生完之後...成個人圓晒....行街睇衫,,,唔係小背心,,就雞翼袖,,貼身衫,,,,,,好無隱-_-

禁止訪問

Re: 有d肉o地既妳........會o係邊到買衫?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

I must wear XL size but CEU not more XL size for me to chose :-P Yesterday, I brought some XL size Tee at Weekend Workshop. The shop in Harbour City TST.
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

複式洋房

Weekend Workshop 銅鑼灣 Time Sqare 都有分店.

有間叫"801" 都有好多大件既衫買, 由 S size 到 XXXL 都有, d衫都幾靚架, 不過大多數買返工衫. "801"係荃灣荃豐中心及銅鑼灣地帶都有分店.

如果想買便服或牛仔褲就去荃灣南豐中心A128, 間鋪頭好似叫"In-Age", 個到都係由S size 到 XXXL 都有. 此店價錢較便宜.

大宅

有時真係唔開心....想買果個brand但係又冇自己size...最大都唔arm自己先至死呀嘛.......
I Love Chip & Dale~~~~:-D:-D

大宅

我剛生完時就要買過晒d衫,事關著開bell shape牛他和邦頸背心的我完全接受唔到d無cutting和大件t-shirt,加上我要返工,所以非常留意大件又平平地的衫.
我的選擇有opa,狗仔,colour eighteen(減價時,如3折就最佳時候入貨,不過都要著l/xl,不過而家就大部份衫都著番了.
http://i196.photobucket.com/albums/aa182/sandylaw2323/1086480846.gif

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Gitti 啦, 不過我會等減價先買, 因為原價都唔平
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

M & S
laughin' to keep from cryin'

伯爵府

HI,
我都prefer "Weekend Workshop",真係唔錯
:-P :-P

男爵府

係呀係呀, 我都係響 Gitti 執返 d 自信心咋 (因為裝得落 M 碼兼好睇,唔會肥腫難分)
Giant 寫道:
Gitti 啦, 不過我會等減價先買, 因為原價都唔平

民房

mk d3好令令~咩3都有~
肥又有咩都有?

大宅

I've bought cloths from 'Dalmys' they have XL XXL size fashions fit me (I'm 5'2" around 130lbs), the price is acceptable too, you can go to have a look!
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

首頁

尾頁

跳至