嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問各位媽咪﹐邊種米糊好啊?
BB四個月係五係可以開始食?

大宅

雪印,明治 VERY GOOD

別墅

原文章由 violetbb 於 08-5-27 20:19 發表
雪印,明治 VERY GOOD

邊度有得賣呢?

別墅

回覆 #1 firebug 的文章

我都想知呀, 係邊度有得買!
我想比BB試食一下

Debby

別墅

回覆 #1 firebug 的文章

我都想知呀, 係邊度有得買!
我想比BB試食一下
Debby

別墅

我個b宜家4個半月...上星期開始食Healthy Time既穀麥米糊, 再前一個星期就食Healthy Time既樽裝食品(南瓜蓉/蘋果蓉), 睇下佢對此類食物有冇腸胃敏感....之前佢唔係好肯食, 後來的用奶粉+米糊再按比例加水...慢慢開始比佢學習食!都幾OK!
而明治, 雪印我就知網上有得賣!我朋友都比佐一盒雪印米糊比我, 味道同Healthy Time差唔多!
Healthy Time 有網址, 可以入去睇下!

別墅

回覆 #6 firebug 的文章

My son has started to have Nestle and Heiz 米糊 at about 5 months. However, he is sensitive to that and have red face around the mouth. I then changed to Babynat organic cereal and he is OK right now

別墅

JOESPHINE ,Healthy Time邊度有得賣啊?

首頁

尾頁

跳至