在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

開始有感冒啦! 快的幫佢排毒, 我之前屋企部手提都係咁, 經過家庭醫生診治後, 而家好番晒囉

原文章由 bestma 於 08-5-31 09:39 發表
我屋企部腦比我姪仔攪完神神地, 成日自己中途 restart, 攪到我都無心機係屋企用腦

子爵府

原文章由 goodies 於 08-5-31 09:42 發表
Morning....
呢個星期的工作令人身心疲乏;我今早竟然睡到9點幾才施施然起床!

睡得是福,我都做左福頭好耐喇 !
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

侯爵府

是日休假
陪栗子讀書
栗子就訓隻豬咁
佢亞媽5G典解放假反而6點醒左

男爵府

唔好嚇我, 我電腦盲唔知點攪架, 我侄話同我加大d個 ram 就攪成咁,都係唔好貪啦

原文章由 諺諺mum 於 08-5-31 09:42 發表
開始有感冒啦! 快的幫佢排毒, 我之前屋企部手提都係咁, 經過家庭醫生診治後, 而家好番晒囉

男爵府

我都係攪左成朝而家先整好d考試 notes咋, 塗改到手都軟, 好在今朝要番東咋, 呢兩日仲未得閒溫住添,考得差都係亞媽嘅問題

原文章由 栗子媽媽 於 08-5-31 11:48 發表
是日休假
陪栗子讀書
栗子就訓隻豬咁
佢亞媽5G典解放假反而6點醒左

子爵府

HELLO
同沚淘上完CHOIR, 而家喺我細佬OK上網,皆因細佬OKY 好近唱CHOIR 嗰度, 沚淘要搵表姐玩, 我又玩埋一份 - 上網, HEHE.

骨骨
我都係想同你講, 睡得是福。擒晚我點幾鍾啪咗葯瞓, 典知得瞓得5個鍾就醒咗,激C, 好在都夠精神。一陣仲要同沚淘去上水上英文, 好多時放學佢都會眼瞓, 要咩佢, 佢成38磅架。
你世佰間公司點, 你同honey駛唔駛去幫手呀?

擒日同3個directors開會, 我哩啲小職員都係第一次同咁多個seniors開會, 哩個係問責會, 好在有驚無險。哩單嘢係上次見jackso 嘅延續我地揀咗嗰個SUPPLIER唔生性,做到一镬泡。好在jacko走咗, 唔係就可能係我要走。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

男爵府

All+, 你都好頻撲喎, 托賴我呢輪又瞓得幾好,一撻落床即刻瞓著, 到第二朝先醒, 早輪嗰d週身痛好似都無乜,所以呢輪都肥左

原文章由 forty+ 於 08-5-31 12:25 發表
HELLO
同沚淘上完CHOIR, 而家喺我細佬OK上網,皆因細佬OKY 好近唱CHOIR 嗰度, 沚淘要搵表姐玩, 我又玩埋一份 - 上網, HEHE.

骨骨
我都係想同你講, 睡得是福。擒晚我點幾鍾啪咗葯瞓, 典知得瞓得5個鍾就醒咗,激C, 好在 ...

子爵府

All+: 果邊現時都OK,我地可持觀望態度。
你要同三個director開會,你好重要喎!
我昨天一早都要去 headoffice,因為星期四下午有宣布公司有改變,昨天太上皇同 senior management 做briefing;安定下我地d軍心。

[ 本文章最後由 goodies 於 08-6-1 01:11 編輯 ]

男爵府

係呀, 我岩先聽talk都有介紹呢本書, 我都想去look look

原文章由 stmummy 於 08-5-30 08:57 發表

CEO,
喺報紙見到介紹本書叫"好孩子是教出來的", 作者陳靜茹, 好似幾啱你睇, 你行開書局瞄瞄啦!!

男爵府

骨骨,

幾時黎我公司呀, call我啦, my no. is xxxxxxx(pls check pm)

原文章由 goodies 於 08-5-31 13:50 發表
All+: 果邊現時都OK,我地可持觀望態度。

你要同三個director開會,你好重要喎!
我昨天一早都要去 headoffice,因為星期四有宣布公司有改變,昨天太上皇要向 senior management 做briefing. ...

男爵府

我收到留位學校信, 書單D書好深下, 朝早7時上校車, 3:20到OK, 唉, 諗起仲要同佢溫書, 大家都好慘羅

原文章由 bestma 於 08-5-31 12:10 發表
我都係攪左成朝而家先整好d考試 notes咋, 塗改到手都軟, 好在今朝要番東咋, 呢兩日仲未得閒溫住添,考得差都係亞媽嘅問題

子爵府

骨骨
咪挖苦我啦。我喺公司咁耐都考少要同啲同層開會, 就只兩次, 都係鑊。
我都睇報紙話公司重組, 個李察最終都係想賣我地, 哩個係佢嘅生意技倆。

豬媽
你留邊間呀? 7.00上車, 真慘, 天寒地涷嗰陣尤是。

bm
好瞓番咪好lu, 等你早排重懷疑自己有乜唔妥,自己嚇自己。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

Morning all!!
今日要好好的休養生息,聽日又開始衝、衝、衝!

All+: 李察的算盤無人知曉,完左個briefing都只聽了大路答案;做好份工就算!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

hihi!all:

午安呀!難得一日訓到十點幾,尋日同呀女一齊返工工,一整日對住部腦入晒成個月的收款賬,眼都蒙埋,好耐無試過返6日工...真係要重新適應....

涕涕
NNN

子爵府

原文章由 bettylam 於 08-6-1 11:33 發表
hihi!all:

午安呀!難得一日訓到十點幾,尋日同呀女一齊返工工,一整日對住部腦入晒成個月的收款賬,眼都蒙埋,好耐無試過返6日工...真係要重新適應....

涕涕 ...

涕涕.

點解無端端要番6日工咁奇 ?

今日66一早就去ymca打羽毛球,跟住佢番黎,我又book左樓下康樂室打羽毛球,叫埋姑仔兩家黎,打左兩個幾鐘,至好笑原來我識66廿年,都係第一次同佢對打乒乓球,笑到碌地.
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

子爵府

ceo: 今日開家庭運動會?!
哈哈!呢兩天亨利放假,我地就家庭用品購買日 ....... 床褥、電水煲、刀.........攪笑、痴痴地!
當然有去買花,三大束小百合

[ 本文章最後由 goodies 於 08-6-1 18:34 編輯 ]

子爵府

原文章由 goodies 於 08-6-1 18:14 發表
ceo: 今日開家庭運動會?!
哈哈!呢兩天亨利放假,我地就家庭用品購買日 ....... 床褥、電水煲、刀.........攪笑、痴痴地!

今日都係cut hair日,大眼跟兩個表哥仔去剪,我帶阿女去第一城剪,而家兩個都番龜左,仲諗緊今晚嗰餐唔知食乜好.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DEARALL:

ceo:嘩!你地呢對夫妻檔都好攪笑啊!成20幾年先第一次對打,一定肉博同笑到碌晒地呀!

講起打波,查實我的魚毛球技倆都吾差,不過運動形架偉哥一出馬,我就係個球場都係咁左右二邊走...

嘩!骨骨的攝影技術越來越一流..

我今日節目係朝早拾屋,下午去左做飛蘇同剪髮..

涕涕

[ 本文章最後由 bettylam 於 08-6-1 19:19 編輯 ]
NNN

子爵府

個個都懶再出街,等緊kfc 外賣.

大宅

我等緊pizza hut喎

原文章由 fitceo 於 08-6-1 19:49 發表
個個都懶再出街,等緊kfc 外賣.

首頁

尾頁

跳至