嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

B B 幾大唔使掃風 ??

我想問下各位有經驗媽咪 B B 幾大唔使掃風架 ?? THANK YOU ..!!

複式洋房

Re: B B 幾大唔使掃風 ??

我個囝囝掃到成4個月, 好似可以坐之後就無再掃
請入嚟跟進囡囡生活點滴啦http://www.babyhome.com.tw/bb/193501

大宅

掃到你認為佢開始冇乜風就得

水晶宮

我個仔而家6個月大, 我都同佢掃緊風. 比起以前, 已經唔洗掃咁耐, 有時佢想訓, 唔比我掃添. 我照比佢訓係張床到, 又冇事. 我諗, bb開始識坐, 同有番5個月大, 唔掃風都影響唔大.

男爵府

[size=medium]Thank You 各位

子爵府

我個bb都係1月25日出世,依家重14磅2。

你會唔會係曾經參加榕鳳書的嬰兒講座那位?

]

大宅

畀面勳章

rogavi818:
好耐冇見喎. 係唔係好鬼busy?你b女的大頭相好cute!!

男爵府

agnesbeebee

你好.! 好開心呀,原來我地可能見過 .

係呀, 我有參加架, 我堂堂都有去架, 如果你都有參加 , 咁你會係邊過呢 ?? 你如果記得我, 我個名牌寫住 " 月 x " 果個就係我喇, 係呢 , 你上左講 4 個月果堂未呀 ?? 我 15 號去呀.

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

大約6-8個月起,視乎BB發育而定
我女2001年1月8日QE出世  

首頁

尾頁

跳至