潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

買西裝

想問邊度買西裝(全套或單褸)又好但又唔會太貴

別墅

Re: 買西裝

Leo 或者 Boss, 在時代都有好幾間選擇.....
我們應該感恩 神的話語令人清醒

男爵府

香港區(GIBO)有時都好平,約$1200有交易.cuting 靚,唔同出面D平貨!!!!!

大宅

mjzz,
比你搶答左添, Hugo Boss好呀,
但係貴野 :-P
Giorgio Armani 斯文又有型

如果唔係太講究,都有好多咖!

別墅

Clicquot 寫道:
mjzz,
比你搶答左添, Hugo Boss好呀,
但係貴野 :-P
Giorgio Armani 斯文又有型

如果唔係太講究,都有好多咖!

其實我好喜歡boss呢個牌子, 佢比起94~96年, 低了多了, 所以我覺得值價, 而且一件西裝真係唔好貪平, 一上身真係分別會好大, 而且我一套可能用上2~3年, 曾經買過一些$600~800左右一套西裝, 一季未完, 已經可以bye bye~ 所以西裝係有價....
我們應該感恩 神的話語令人清醒

大宅

mjzz ,
講得 'o岩'呀,男人注重西裝、Tie、車、手錶(你的至愛),
同女人注重靚手袋、皮鞋、時裝、手飾,差唔多。

人著得靚靚,心情都靚靚 :-P

大宅

我老公係馬莎買左套﹐我都覺得幾好﹐
因為佢鍾意d傳統款﹐唔鍾意後面開叉同修身o個d,
所以佢覺得馬莎d款都幾適合。
而且佢呢款可以擺落洗衣機洗﹐如果第日放假﹐夜晚洗左﹐晾乾一晚﹐咁隔日返工可以著﹐價錢要$2000度﹐仲有馬莎d恤衫都唔錯o架。
◇◆◆◇

首頁

尾頁

跳至