育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

比bb 識點數的DOT CARD

昨日買了兩套點card 比bb 認, 一套由0-50 有加,減同=, 可以認點數同教bb加減數,

第二set 係有0, 同51 - 100 仲有 x, 除同 = 可以同大d 的bb玩. card的背面有英文比你知張card 的no.

張card 好大張有 11" x 11" 仲有d 紙質好好bb 玩時好開心, 因我有比bb 上flash card 堂同同佢玩flash card.

你地可以買黎同bb 玩下. 一黎可以比bb 學野, 二來可以同bb 挍親子關係.

男爵府

大廚勳章

Re: 比bb 識點數的DOT CARD

請問在那裡買及幾$$?謝謝!

複式洋房

Hi wwc,
如參加個course 你可以hkd350 / 2 sets 如非student 你可以 hK$438 PLS CHECK PM.

男爵府

love,

請問個 course 幾大bb 可以上?d Card又幾大的bb可以玩?

謝謝!

複式洋房

咕怪媽媽, 其實bb四個月開始可以玩flash card.

1. d card 先用0-5 好快手比bb 睇 (1 次)比bb睇時要讀 出 0,1,2,3,4,5
2. 然後用其中2張如用 2 同5 你要快手kit 同讀出2, 5 (3 次). 然後問bb which one is 5, touch it, 佢會choose到ka. 如bb 細個你可以比正確的card 佢touch.

everyday 同 佢玩3次, 2 - 3 日後你可以用0, 6 - 10 然後再可用+, = 做 + 數再如此類推..

好快bb識好多ka 啦.

男爵府

Thanks, Love.

可唔可以 PM 個 course D 資料比我 或 d Card 可以響邊度買到?

Thanks again.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

love,

可唔可以pm埋祺料比我,謝謝
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

複式洋房

mcdullyiu pls check pm

大宅

可唔可以 PM 個 course D 資料比我 或 d Card 可以響邊度買到?

Thanks.

男爵府

Love,您漏

複式洋房

yi & 咕怪媽媽, pls check pm.

男爵府

收到lu ,多謝晒。

複式洋房

咕怪媽媽, 希望你bb liki.

禁止訪問

大宅

畀面勳章

love,

可唔可以pm 俾我呀!

複式洋房

debbie_csy & rleung, pls check pm...

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Love,

pls pm me thanks!

複式洋房

connie117 pls check pm

子爵府

各位點點card係bk 已有得訂啦... pls click
訂點點card

複式洋房

Thanks.

首頁

尾頁

跳至