心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我ex–b就結婚,但前幾日佢寄咗封信比我,仲話…

我提出分手後一年識咗我老公,3个月後閃電結婚,因有咗BB。佢知道後消失咗,我以為一切已告一段落。三年來我地無見面無聯絡,但上年生日佢無端端送盆花去我公司,又係UST度捐$係張椅度刻咗我個名 上星期佢突然殺上我公司,話比我知佢6月要結婚,仲派帖比我,但又明示暗示話仲係最愛我,問佢仲有無機會 前幾日佢又送咗一箱魚仔餠(因個日佢突然殺上我公司,我米同佢落下面百佳行下,甘無野講我米求其話同事今日隻餅好耐無食過想食,不過揾唔到。),裏面有封信,大意係話佢唔覺得我好幸褔(可能佢知我要係經濟上撐起頭家),只要我肯佢願意悔婚帶我同個囡走…
我真係唔明佢諗乜?甘點解要結婚累咗個女仔?我覺得佢個未婚妻好慘… :-x

大宅

Re: 我ex–b就結婚,但前幾日佢寄咗封信比我,仲話…

佢覺得係你飛佢,心有不甘?!
得唔到的係最好,要擁有.
你都係唔好同佢contact咁多la.
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~珍惜眼前人 :-)

複式洋房

你都係唔好同佢contact咁多la, I just thinks he may be play with you, althought he love you but 心有不甘 ma.
janetc 寫道:
佢覺得係你飛佢,心有不甘?!
得唔到的係最好,要擁有.
你都係唔好同佢contact咁多la.

大宅

我覺得呢個人野心大,可以話係心有不甘,都就黎結婚,而且又明知你結左婚,都仲要咁~~~呢d人好極有限,如果真的仲係愛你既...點解幾年前一直都唔搵你丫!!!就算而家做d咩都好...已經冇用啦!!!可憐佢未婚妻就真!!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

佢想你落搭, 玩你咋.... :-x
呢 d咁既男人叫佢死開!!!
搵食行遠 d喇~~

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

都已經有一個家, 唔好比外人影響 :-P
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

子爵府

人戀愛至忌食番回頭草~~~!!我睇佢係眼紅你幸福過佢,所以咪响度玩嘢囉!咁既男人(玩弄感情又拋棄女人)送俾人都唔會要啦~~~!!我諗你真係要同佢斷絕來往~~~!!!friend都咪鬼同佢做~~~!!!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢D咁既人真係不知所謂,破壞自己幸福之餘仲想破壞你既幸福,下次見到佢要掉頭走!

子爵府

其實我都好明白得唔到係最好ga道理…大家放心na!我係唔會理佢ga,因為:
1. 雖然我唔見得好幸福,同老公感情亦唔見得好好,不過係道德上我唔會容許自已作出勾佬等行為。
2. 雖然我唔識佢未婚妻,不過作為一個女人我好同情佢比未婚夫多次背地裏出賣。
3. 佢今日可以做出呢d甘不負責任ga行為,我如果跟佢米一樣無幸福!!

不過佢雖然係令我有些困擾,但自結婚後好耐無人甘用$黎哄我… :-(

大宅

呢D男人真係不知所謂,係咪人o黎嫁,“豆”巴星佢啦
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

複式洋房

Re: 我ex–b就結婚,但前幾日佢寄

candycan,
你是聰明人,你一定不會走進這個ex-b的trap.
不過,也許你還依戀甜言蜜語,也許你還希望有人

男爵府

candycan 寫道:
我提出分手後一年識咗我老公,3个月後閃電結婚,因有咗BB。佢知道後消失咗,我以為一切已告一段落。三年來我地無見面無聯絡,但上年生日佢無端端送盆花去我公司,又係UST度捐$係張椅度刻咗我個名 上星期佢突然殺上我公司,話比我知佢6月要結婚,仲派帖比我,但又明示暗示話仲係最愛我,問佢仲有無機會 前幾日佢又送咗一箱魚仔餠(因個日佢突然殺上我公司,我米同佢落下面百佳行下,甘無野講我米求其話同事今日隻餅好耐無食過想食,不過揾唔到。),裏面有封信,大意係話佢唔覺得我好幸褔(可能佢知我要係經濟上撐起頭家),只要我肯佢願意悔婚帶我同個囡走…
我真係唔明佢諗乜?甘點解要結婚累咗個女仔?我覺得佢個未婚妻好慘… :-x
tell him to save the 'gas'

複式洋房

我係男人都唔幫佢,簡直不知所謂,賤格!

洋房

2 WORDS ONLY 人渣 !!!!!!!

男爵府

要堅持自巳做人的原則,唔好比佢騙!!!

等待驗證會員

算吧啦.. 唔好理佢啦... 您都係人地媽咪, 都要set 番個sample 俾您bb睇咩叫 道德觀念.....
唔通您想學個位"章小姐"咩....今日個陳生個女先係報紙講話"章小姐"破壞左佢屋企.....

子爵府

我send咗封信婉拒咗佢la…因為大家係同行,佢又高級過我,吾想多個敵人,希望佢死心la…

首頁

尾頁

跳至