論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

急找屯門愛心保母

想找一位年青約40-50歲, 家住屯門區, 有愛心負責任保母,
時間: 星期一至星期六,上午8:00 - 7:00 (另外多假期)有意請回覆

伯爵府

2019勳章

Re: 急找屯門愛心保母

PLS CHECK P.M.

洋房

我家張於今年7月搬到兆麟苑, 就腳嗎

男爵府

bb有多大??

不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

洋房

21個月大, 今年8月就正式2歲, bb仔來的

伯爵府

2019勳章

不是我同你溙BB, 我有朋友可同你溙BB, 佢現在同人溙到八月尾.你是否可等?? 家住兆畦苑。 另外,你可否告訴 你要求??

洋房

8月尾都無問題
因我家庭經濟不是太好, 價錢可能比不到太多
只能約 $ 2000 左右(可再有相量)
我最重視是bb 的安全, 健康 及 教育
(1)保母家要有窗花 , 家居無動物
(2)保母要細心, 責任感
(3)同小朋友去街要拖實佢, 因bb動作好快及活潑, 我驚bb 一 放手跑出馬路.
(4)今年要教bb去尿尿及臭臭

洋房

你好有無意思再同我傾傾,雖然我家住兆麟, 但我公司是在大興花園附近,
不需保母清潔奶樽, 不需煮粥仔, 除非佢大個仔要搭飯食, 就要預佢一餐啦,

伯爵府

2019勳章

妳好, 其實妳要求bb 的安全, 健康 及 教育 ,無問題。

只能約 $ 2000 左右(再相量)
(1)保母家要有窗花 , 家居無動物 (有窗花,無動物,放心)
(2)保母要細心, 責任感 ( 一定)
(3)同小朋友去街要拖實佢, 因bb動作好快及活潑, 我驚bb 一 放手跑出馬路. (明白)
(4)今年要教bb去尿尿及臭臭 (現在湊緊個b二小歲已無需尿片.)

我會同保母傾傾, 稍後p.m. 你.
bye bye.........

dder

洋房

謝謝你的幫忙

首頁

尾頁

跳至