夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

男爵府

回覆:複雜關係:自己已婚,但外遇都是已婚

你?有故事看嗎?

珍珠宮

引用:

原帖由 liuliubb 於 15-02-22 發表
講多啲啦

大宅

當初不知情地做了第三者之後發現了想斷絕關係!因為我唔想佢為左我離婚!現在结了婚!剛剛同老公關係麻麻!係咦個時候禁啱找我!禁就……………………好亂

大宅

引用:當初不知情地做了第三者之後發現了想斷絕關

當初不知情地做了第三者之後發現了想斷絕關係!因為我唔想佢為左我離婚!現在结了婚!剛剛同老公關係麻麻! ...
其實你當初離開呢個人,係因為佢扼你在先 你都唔想做第三者,況且而家都結埋婚,點解唔專注係攪好同C6既關係上?而再令到成件事再複雜呢?

同C6關係唔好,唔係一個藉口去識第二個,而係努力去解決、磨合,希望你想清楚自己其實想要一個點樣既人生

hksunshine    發表於 15-3-3 22:34
雙魚仔    發表於 15-2-25 02:11
chanelmw    發表於 15-2-24 13:03
小可愛11    發表於 15-2-24 11:21
noelching39    發表於 15-2-24 09:46
Nancy20090615    發表於 15-2-22 14:30
wcpcelia    發表於 15-2-22 10:08
MNJ    發表於 15-2-22 07:23
Prada.K    發表於 15-2-22 02:58

大宅

回覆:KY34D 的帖子

你講得好啱,做人最緊要清晰,不過我老公連我病都出左去玩,一個電話都冇,我可以點?

Prada.K    發表於 15-2-22 02:59

珍珠宮

引用:當初不知情地做了第三者之後發現了想斷絕關

當初不知情地做了第三者之後發現了想斷絕關係!因為我唔想佢為左我離婚!現在结了婚!剛剛同老公關係麻麻! ...
你掛住佢?

大宅

回覆:小mama 的帖子

一直以來,我都愛佢,但我知道做第三者唔好,所以無論之前做到幾決绝離開佢,佢都唔肯放手!直至有一日我離開香港一排做野,就無再contact!返來之後冇耐佢間唔中有揾我,不過只係閒談,直至佢知道左我结婚後又冇再揾,之後其實有幾次專登去公司揾我,但我冇show佢!因為我知道大家冇可能…………直到現在……無端端又走埋一齊

珍珠宮

引用:一直以來,我都愛佢,但我知道做第三者唔好

一直以來,我都愛佢,但我知道做第三者唔好,所以無論之前做到幾決绝離開佢,佢都唔肯放手!直至有一日我離 ...
走埋一齊?

你同佢又開始左? 你愛唔愛你c6

如果唔愛,就要決定

大宅

回覆:小mama 的帖子

嗯..唔應該用走埋一齊黎講!我唔識點形容果種關係,因為大家都有避忌,始終大家有另一半!講真有邊個女人想離婚!只係我c6成日出去玩,玩到天光先返,一個電話都冇!有次我病都照出……

大宅

引用:嗯..唔應該用走埋一齊黎講!我唔識點形容果

嗯..唔應該用走埋一齊黎講!我唔識點形容果種關係,因為大家都有避忌,始終大家有另一半!講真有邊個女人想 ...
咁你有無同你C6反映過個問題? 有無諗過點解關係會變成咁?只係佢既問題?你有無地方需要反省?

假設你對舊情人餘情未了,咁你覺得。。。就算你同C6離婚,果個人會為你放棄個老婆?佢太太知唔知你既存在?如果佢地之間有問題,點解果個人唔解決左之後至搵返你?而係當你做左人妻之後先至再撻著? 我唔知你舊情人既性格,不過如果我係你我會敬而遠之,無謂令自己深陷呢啲景況。

子爵府

你呢個係唔負責任的行為
你傷害左自己另一半同埋對方的另一半
講真男人都係自私貪心
既然你都做左
你地各自離婚再一齊
你講到咁有問題
點解唔同自己老公傾睇下有無解決辦法
有外遇唔係解決辦法
甚至我都唔知你係有外遇先覺有問題
還是有問題先有外遇
你知啦,人都係自私,有無數咁多個籍口...
事實係你地雙方結婚都係害左另一伴

未經本人同意,請勿轉載內容!

大宅

感情唔好去出軌唔係藉口。一段關係還一段關係。有問題係去解決,唔係逃避。你只係自私,咩都感覺行先,你對得住你老公咩?仲要做埋人哋小三,你係女人有無諗過人哋太太心如刀割㗎! 咁你都夠贍出post,真係想鬧醒你! 太過份!

複式洋房

你c6去玩咩,可以玩到天光先返

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

講到個老公咁有問題點解唔離婚再去搵男人 何必拖住個唔開心對你唔好既人
你個小王同你一樣唔係好人 天生絕配 未睇下你2個幾時又玩悶左又搵過個
簡直係個笑話 我為雙方既小朋友同另一伴感到悲哀 當初真係錯配
搞清楚關係先一齊真係咁難? 只不過係想有條退路 或貪玩

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:感情唔好去出軌唔係藉口。一段關係還一段關

原帖由 anan3388 於 15-02-22 發表
感情唔好去出軌唔係藉口。一段關係還一段關係。有問題係去解決,唔係逃避。你只係自私,咩都感覺行先,你對 ...
佢簡直係個笑話

大宅

引用:Quote:原帖由 anan3388 於 15-02-22 發表感

原帖由 小豬澄 於 15-02-22 發表
佢簡直係個笑話
對!害己都算,仲害人!唔該反省下!

男爵府

睇唔明
你同你老公有問題咪兩公婆自己WORK OUT
關個情夫咩事? 同埋你冇自制能力? 動物黎? 冇自制能力學乜人結婚? 講真,係你自己發姣發鄧覺得同呢個情夫可歌可泣,唔怪得呢度D JM話你

大宅

姣婆遇著脂粉客 絕配啦 拉拉林圍埋堆唔好禍害人間啦
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

翡翠宮

如果情夫有仔女,你更加要放手

首頁

尾頁

跳至