美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我手臂firm了

我以前有一對麒麟臂,夏天都不敢著背心,雞翼袖,我在做facial的美容院(近來盧巧音做粉底代言人個間)買了一支ELANCYL的Concentre Lipo-Reducteur用了兩星期,對手臂firm了,bye-bye肉都少了,好開心呀!我諗住去買多d背心今個夏天著
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

珍珠宮

Re: 我手臂firm了

how much ??
我對手臂好粗...
謝謝~

伯爵府

原價$490,現在有一個package$1600有4支gel,一支沐浴gel及一盒可以用一個月的瘦身精華
d美容師話支Concentre Lipo-Reducteur搽全身只夠用7日,但我可以用10-12日

別墅

hi vivienmak,
你話一個package$1600有4支gel,一支沐浴gel及一盒可以用一個月的瘦身精華 ,咁其餘果兩支係咩"黎"??
thanks!

vivienmak 寫道:
原價$490,現在有一個package$1600有4支gel,一支沐浴gel及一盒可以用一個月的瘦身精華

[/img]

伯爵府

sorry!
係有4支Concentre Lipo-Reducteur,一支沐浴gel及一盒瘦身精華(用完4支Concentre Lipo-Reducteur後保養用的)

別墅

hi vivienmak,
咁total係咪有6件??你有無度過firm咗幾多呀?
many thanks

vivienmak 寫道:
sorry!
係有4支Concentre Lipo-Reducteur,一支沐浴gel及一盒瘦身精華(用完4支Concentre Lipo-Reducteur後保養用的)
[/img]

首頁

尾頁

跳至