自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 fuhk 於 15-02-22 發表一餅嗰

原帖由 QQfishma 於 15-02-23 發表
我試過一次。no 2nd time!
我想試埋個薯仔味~
不過成日斷貨。。。

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

帶子肉騰騰
          You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:帶子肉騰騰

原帖由 anixon 於 15-02-23 發表
帶子肉騰騰
大昌買滿$50可用$120買一盒500g...好抵食

anixon    發表於 15-2-23 10:24

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

fuhk 發表於 15-2-23 10:18
大昌買滿$50可用$120買一盒500g...好抵食

嗰個牛糞餅係咪波菜味?
我食過, 估唔到幾好味

You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

珍珠宮

珍珠宮

引用:Quote:fuhk 發表於 15-2-23 10:18 大昌買滿

嗰個牛糞餅係咪波菜味?
我食過, 估唔到幾好味
係呀,菠菜味~
土耳其菜,以前睇 Jimmie Oliver 土耳其特輯有教過點整,好多程序,呢個現成方便又好味~
下次會試薯仔味~

水晶宮

fuhk 發表於 15-2-23 10:44
係呀,菠菜味~
土耳其菜,以前睇 Jimmie Oliver 土耳其特輯有教過點整,好多程序,呢個現成方便又好 ...
正呀! 我鍾意菠菜味多過薯仔味

珍珠宮

引用:Quote:fuhk 發表於 15-2-23 10:44 係呀,菠

正呀! 我鍾意菠菜味多過薯仔味

首頁

尾頁

跳至