想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

男 人 應 該 食 D 咩 呢?

for 女人 有 many 方 法 可 以 improve 卵子 for 懷孕 but what about for 男人, 食 d 咩 可 以 increase
精子數目 & 活 潑 健 康 的 精 子 蟲 蟲 呢?
:-P :-P :-P PLS ADVISE.......
Namaste

大宅

Re: 男 人 應 該 食 D 咩 呢?

前排睇書話食芹菜(中國芹菜/西芹), 荷蘭豆同埋紅毛丹, 都會減少精子數量架, 叫honey[size=large]千祈唔好食呀!

子爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個friend話冬蟲夏草燉水魚好(益精),佢同佢亞嫂同一個月有BB,回憶番大家一齊食過D咩,佢地兩啤都係番奶奶屋企食飯飲左呢隻湯就一齊有左,但信不信由你,我今個月都會試下. :-P

洋房

JOD,
Does it mean you know what a woman should eat 以 improve 卵子 for 懷孕 ? If yes, could you let me know. Thank you.

JOD 寫道:
for 女人 有 many 方 法 可 以 improve 卵子 for 懷孕 but what about for 男人, 食 d 咩 可 以 increase
精子數目 & 活 潑 健 康 的 精 子 蟲 蟲 呢?
:-P :-P :-P PLS ADVISE.......

大宅

JEJE, IF MAKE 冬蟲夏草燉水魚, FOR ME IS DIFFCULT, BECAUSE I LIVE WITH MY HONEY MOTHER , SO I DON'T WANT SHE KNOW IT.....
BUT ANYWAY THANKS YOUR SUGGESTION
Namaste

大宅

hi NEWMUM,
did you see the doctor... this is the first thing if you are not enough 卵子. and relex...
you know 生BB need both get health....I want to know any idea let honey have more strong & health spermmmm..... :lol: :lol:
Namaste

男爵府

環保接龍勳章

食含維他命E和鋅質的食物。植物油,貝殼類食物,果仁等
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

首頁

尾頁

跳至