意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 838|主題: 122901

[電腦] 燒碟失敗??

伯爵府

國民生產總值:16765

好媽媽勳章

燒碟失敗??

請問有冇人知點解?
我是用dv過落部pc的,我是用會形會聲,我以轉了mage檔,到最後佢打出:Erroi.SAO-2336-SPTI-2A-02-73-74
我試了幾次都唔得,請問我邊度出錯呢?
但我在電腦medie player又睇到喎!
我係用4x速度,cd-rw燒的~
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

複式洋房

國民生產總值:162

Re: 燒碟失敗??

我睇到個問題同你講0個句都幾似,你睇下呢個網幫唔幫到你,係0係"燒錄 CD/DVD" 0個part:

會形會聲7.0問題集

伯爵府

好媽媽勳章

HI kelvin_kit ,
你真係好人~次次都幫我解答,因我係初哥乜都唔識!
你給我的網站我已SET左入我的最愛,等我慢慢研究下先,THANKS! :-P
日日貓狗大戰^^

複式洋房

kitty 寫道:
HI kelvin_kit ,
你真係好人~次次都幫我解答,因我係初哥乜都唔識!
你給我的網站我已SET左入我的最愛,等我慢慢研究下先,THANKS! :-P

唔好客氣,我都只係初哥,希望個網幫到你啦

伯爵府

好媽媽勳章

kelvin_kit ,
哎!死la,我唔知點解整整下又唔見左個"光碟燒錄器"原本都有的,特然打句野出來,我又唔識找番出來!
日日貓狗大戰^^

複式洋房

kitty 寫道:
kelvin_kit ,
哎!死la,我唔知點解整整下又唔見左個"光碟燒錄器"原本都有的,特然打句野出來,我又唔識找番出來!

會影會聲 0個個呀?你有冇揀左話要"燒錄至光碟"?揀左呢個先會有得揀燒碟機架喎

定係開"我的電腦"都唔見左你部燒碟機呀?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.