潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

longchamp既問題, 請幫忙!

想買個longchamp送俾媽咪做母親節禮物, 但我對哩隻牌子唔係幾熟悉, 有無人可以答我呀!
1.香港邊度有得賣, 邊度多款.
2.係唔係有幾隻size?價錢分別係點?
3.依家唔知仲有無粉紅色?
4.妳地又覺得咩色好睇?
多謝幫忙?
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

禁止訪問

Re: longchamp既問題, 請幫忙!

男爵府

Hi mycathy

1.香港邊度有得賣, 邊度多款.
尖沙咀海港城。

2.係唔係有幾隻size?價錢分別係點?
係有幾隻size, 價錢大約$5XX-$7XX。

3.依家唔知仲有無粉紅色?
前兩日見到仲有, 不過唔係隻隻款都有。

4.妳地又覺得咩色好睇?
粉紅色, 我都買咗個!

子爵府

多謝解答, 我會去海港城睇下。

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

男爵府

SOGO都有,如果你有sogo張visa 會再有九五折.
我 覺得粉藍都幾靚. :-P
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

mycathy

金鐘連卡佛都有專門店,有vip有9折,你要vip pm我啦!

子爵府

穎穎媽咪, 嘩,多謝妳話我知金鐘有專門店呀, 因為我係金鐘返工架, 我梗係想要9折啦, 可唔係以俾個number我就咁去買架?

子爵府

mycathy

check pm pls

複式洋房

我之前o係causeway bay 的sogo買左一個apple green color 比mummy都好靚, 又耐用呀!

別墅

Hi!穎穎媽咪

Can u also pm your VIP card no. for me??Many Many Thanks!!!

穎穎媽咪 寫道:
mycathy

金鐘連卡佛都有專門店,有vip有9折,你要vip pm我啦!

子爵府

TIFFMUMMY

我send左連卡佛vip no 比你啦!
check pm la

男爵府

穎穎媽咪 寫道:
TIFFMUMMY

check pm la

介唔介意pm埋俾我呢?唔該晒...
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

子爵府

Grumpy

check pm la

大宅

大宅

Hi!穎穎媽咪

Can u also pm your VIP card no. for me??Many Many Thanks!!!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想問下sogo係邊一層呢??
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

別墅

穎穎媽咪,

Thank you sooooooooooo much!!

穎穎媽咪 寫道:
TIFFMUMMY

check pm la

男爵府

tiffmum
thx!

janet 寫道:
我想問下sogo係邊一層呢??

b1

子爵府

2024年龍年勳章

請問知唔知中環既連卡佛有無Longchamp counter呢??

別墅

穎穎媽咪,

我都想要連卡佛vip no... 可否PM俾我知???.... 因我都想買 LONGCHAMP 既細手挽袋..... Thanks a lot!
Abraham was a hundred years old when his son Isaac was born to him. Sarah said, "God has brought me laughter and everyone who hears about this will laugh with me." - Genesis 21:5-6

首頁

尾頁

跳至