興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

香港電腦保安事故協調中心---掃毒防毒必備!!!

[size=x-large]香港電腦保安事故協調中心

所有電腦病毒消息/電腦軟硬件修正檔都會响呢個網站搵到!!!正~!!!

大宅

Re: 香港電腦保安事故協調中心---掃毒防毒必備!!!

thanks...

複式洋房

bandband 寫道:
[size=x-large]香港電腦保安事故協調中心

所有電腦病毒消息/電腦軟硬件修正檔都會响呢個網站搵到!!!正~!!!

我都有去開,不過近排好難入到去咁,可能太多人中毒啦

男爵府

係好難入架.

子爵府

我都覺得.以前我入都LOAD得幾快,但噚日開都係慢過隻牛... 唔知點解>....不過呢次隻毒又真係幾勁,我之前做嗰間公司又中鬼哂,今日我去銀行,間銀行又中招,個職員猛咁向客戶講話佢呢間分行電腦壞哂唔用得...

子爵府

大家唔駛怕喇,今日我入過呢個網,又快番喇~~~!!!

男爵府

畀面勳章

Hi, Bandband,

Your recommended website is very great! We should check it in often.
Now, What should I do with the website you provided? Should I download something (Which part?) from it to help protect my computer?

Thanks a lot!
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

子爵府

唔駛客氣~~~!!

子爵府

up.

首頁

尾頁

跳至