自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

諗住買鉛筆刨俾仔仔小學用,上Bk睇,jm 話carl鉛筆刨好用, 咁岩hktv做緊100蚊coupon , 書局賣85蚊, 依傢只俾運費40蚊買左 ,想買鉛筆刨的可睇睇

chinglaambb    發表於 15-2-25 12:29
OMG!    發表於 15-2-25 02:08
cake05    發表於 15-2-25 00:24

大宅

回覆:bbasco 的帖子

好用嗎?

子爵府

回覆:叫做半價買左個carl 手攪鉛筆刨

試用左一次 可較2個頭, 尖, 無咁尖 , 暫時好ok

男爵府

好媽媽勳章

bbasco 發表於 15-2-24 18:05
諗住買鉛筆刨俾仔仔小學用,上Bk睇,jm 話carl鉛筆刨好用, 咁岩hktv做緊100蚊coupon , 書局賣85蚊, 依傢 ...

男爵府

好媽媽勳章

諗住買鉛筆刨俾仔仔小學用,上Bk睇,jm 話carl鉛筆刨好用, 咁岩hktv做緊100蚊coupon , 書局賣85蚊, 依傢 ...

男爵府

好媽媽勳章

禁止訪問

公爵府

哩個牌子,堅好用加襟用,買一個真係分分鐘用幾十年

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

引用:諗住買鉛筆刨俾仔仔小學用,上Bk睇,jm+話c

原帖由 bbasco 於 15-02-24 發表
依家仲有$100送?

子爵府

轉左款嗎?我在書局賣有3隻色,有些部分是金屬的,真係好好用,賣96元

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

引用:諗住買鉛筆刨俾仔仔小學用,上Bk睇,jm 話c

請問可否刨粗鉛筆呢?

伯爵府

引用:諗住買鉛筆刨俾仔仔小學用,上Bk睇,jm 話c

請問點攞coupon, 請教路,thx

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

未試過hktv買野唔識點買請教路

男爵府

子爵府

引用:Quote:原帖由 bbasco 於 15-02-24 發表諗住

原帖由 Bellemami 於 15-02-25 發表
請問點攞coupon, 請教路,thx
Dl hktv app,登記做會員,等1,2日就會有100蚊俾你用, 記住買野時係要搵hktv送貨的, 其實買滿400蚊,連40蚊運費都唔駛俾,不過我同一間shop買唔到400, 就咁買個鉛筆刨算, 我已經第2轉買野, 今次係用我c6登記acc.買, 之前那轉買左啲零食

子爵府

引用:未試過hktv買野唔識點買請教路

原帖由 stella816 於 15-02-25 發表
未試過hktv買野唔識點買請教路
記住要同一間shop,而且由hktv送貨先可用到那100蚊優惠

子爵府

引用:記得吾好同木顏色筆混埋一齊用,甘先會耐用

原帖由 kitty920 於 15-02-25 發表
記得吾好同木顏色筆混埋一齊用,甘先會耐用
Yes,之前刨bk,聽jm講過, 做晒功課先買依個

禁止訪問

子爵府

引用:轉左款嗎?我在書局賣有3隻色,有些部分是

原帖由 嘉豬媽媽 於 15-02-25 發表
轉左款嗎?我在書局賣有3隻色,有些部分是金屬的,真係好好用,賣96元

...
我諗金屬仲有得賣, 係hktv無

伯爵府

引用:Quote:原帖由 kitty920 於 15-02-25 發表記

原帖由 bbasco 於 15-02-25 發表
Yes,之前刨bk,聽jm講過, 做晒功課先買依個
你是否今日買,明天收貨?我剛買了,上bk見D人勁閙呢間野吾掂,好驚呀!

首頁

尾頁

跳至