潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

LV REPORTER 而家幾錢呀?

想買嚟比我老公做生日禮物, 男人揹好唔好睇呀? 知唔知而家賣幾錢呀?

伯爵府

Re: LV REPORTER 而家幾錢呀?

small size not good for men wor, now cost $5500. if the large size, don't know la.

洋房

small size $5900-la!!

男爵府

What is the price of big size?

別墅

JASMINEBB:

HI, 你記得我嗎, 同你b女同年同月同日出世, 嘩你女女好靚女, 可否send d相比我.
report 細的唔好用, 後面果格要放滿先好睇, 袋得多好鬼重背到頭痛, 細的唔好用我想大都唔好用. 其實LV袋重野好鬼重, 不如買銀包, 有其他男裝用似大日字都幾好.

男爵府

ellenclive

我梗係記得你啦! Jasmine一啲都唔靚女, 我只不過揀張最好嘅出嚟, 見到真人你就知我冇講大話。 Click下面就可以睇到Jasmine啲相, 快啲比啲相你個仔睇吓, 睇吓做唔做到襯家!

[size=x-large]Jasmine相薄

我都仲諗緊買唔買, 因為我老公平時返工要着西裝, 都無嘜機會用。

別墅

喂, 幾靚女好Q, 可能我好鍾意女, 我同你一樣好鍾意買POLO / MEXX d衫 , 幾時出來見下面飲下茶, 今晚先至 send d相給你, 我而家返緊工, 你不如買銀包給你老公, 你買了6230好唔好用, 我老公好like, 我等緊 sony k700.

男爵府

ellenclive

前兩日同個死佬鬧交, 激到我好鬼嬲, 而家銀包都慳番。

部Nokia6230好正呀! 可以當MP3用, 我最鍾意佢可以將首MP3歌做鈴聲, 有人打電話嚟, 唔只有音樂聲, 仲有埋人唱, 好high。

首頁

尾頁

跳至