親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

請問兩大兩小住moevenpick的double 床可以嗎?兩小6&8,agent話房包兩大一小,但叫我照住,我想知道酒店寬鬆的嗎

大宅

我試過2大2小 (8,6 yrs) 都無問題, 房好大的, 我訂房時 request 要間大d既房, 佢比左地下有按摩池既大房我

伯爵府

引用:我試過2大2小 (8,6 yrs) 都無問題, 房好大

原帖由 lululai 於 15-02-25 發表
我試過2大2小 (8,6 yrs) 都無問題, 房好大的, 我訂房時 request 要間大d既房, 佢比左地下有按摩池既大房我 ...
感謝你的回應,容我再問一下,你是一床房嗎?你在哪裡訂房,可以提出要大房的要求?孩子要另加付加費嗎?

大宅

引用:我試過2大2小 (8,6 yrs) 都無問題, 房好大

原帖由 lululai 於 15-02-25 發表
我試過2大2小 (8,6 yrs) 都無問題, 房好大的, 我訂房時 request 要間大d既房, 佢比左地下有按摩池既大房我 ...
嗰次我哋3個人,本身只是訂普通房,都唔知有所謂按摩池房,但他們free upgrade了我們去地下的按摩池房,入到房一看真是wa 一聲,正。

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 lululai 於 15-02-25 發表我

原帖由 greenlover 於 15-02-25 發表
嗰次我哋3個人,本身只是訂普通房,都唔知有所謂按摩池房,但他們free upgrade了我們去地下的按摩池房,入 ...
你真好彩,我上次去到check in,職員叫我們加錢upgrade房!

大宅

引用:Quote:原帖由 greenlover 於 15-02-25 發表

原帖由 rain621 於 15-02-25 發表
你真好彩,我上次去到check in,職員叫我們加錢upgrade房!
reception說是因為那天普通的双人房full 了。

伯爵府

rain621 發表於 15-2-25 23:26
請問加幾多,最後有upgrade嗎

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:rain621 發表於 15-2-25 23:26 你真

原帖由 be 於 15-02-25 發表
請問加幾多,最後有upgrade嗎
好似大約$300港幣,唔太記得了!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 be 於 15-02-25 發表請問加幾

原帖由 rain621 於 15-02-25 發表
好似大約$300港幣,唔太記得了!
請問你幾多人住一間房?

大宅

引用:請問兩大兩小住moevenpick的double+床可以

請問兩大兩小住moevenpick的double 床可以嗎?兩小6&8,agent話房包兩大一小,但叫我照住,我想知道酒店寬鬆的 ...
此酒店房間𣎴算大,浴室反而佔了房4成空間有點浪費!若小朋友個子不大也應該OK!房間並非親子房,一般只能多一名小孩免費入住,再多一個,酒店可能要收加床費!但有些酒店也不多理會!
升級房間要看酒店能否安排,但不一定能升級!
此酒店服務𣎴錯,員工有禮!

子爵府

回覆:moevenpick sentosa

我正身處moevenpick的普通twin bed room, 自行泊埋兩張床,都可勉强瞓到兩大兩小嘅。有得補$upgrade, 建議upgrade, 瞓得自在D嘛!

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 rain621 於 15-02-25 發表好

原帖由 be 於 15-02-26 發表
請問你幾多人住一間房?
2大2小 (5+3歲)

伯爵府

引用:我正身處moevenpick的普通twin bed room,

原帖由 ChuChu0808 於 15-02-26 發表
我正身處moevenpick的普通twin bed room, 自行泊埋兩張床,都可勉强瞓到兩大兩小嘅。有得補$upgrade, 建議u ...
謝謝你的現場報導

大宅

be 發表於 15-2-25 18:48
感謝你的回應,容我再問一下,你是一床房嗎?你在哪裡訂房,可以提出要大房的要求?孩子要另加付加費嗎?

...我記得應該係經a字頭訂房網. 係訂房時已註明有2個小朋友所以request 要大d既房, 小朋友並無另外收費

伯爵府

引用:Quote:be 發表於 15-2-25 18:48 感謝你的回

原帖由 lululai 於 15-02-26 發表
謝謝

伯爵府

因為要遷就另一個同行家庭,他們的孩子較大,結果要放棄moevenpick,改訂festive了,希望不會太差吧!

珍珠宮

be 發表於 15-2-26 16:12
因為要遷就另一個同行家庭,他們的孩子較大,結果要放棄moevenpick,改訂festive了,希望不會太差吧! ...
movenpick好好多喎

伯爵府

引用:Quote:be 發表於 15-2-26 16:12 因為要遷就

原帖由 MissMaMa 於 15-02-26 發表
movenpick好好多喎
無辦法,我都唔想去festive

侯爵府

引用:請問兩大兩小住moevenpick的double+床可以

請問兩大兩小住moevenpick的double 床可以嗎?兩小6&8,agent話房包兩大一小,但叫我照住,我想知道酒店寬鬆的 ...
我前年暑假住過2大2小(3.5yrs & 7yrs)都夠訓~

複式洋房

我下星期入住MOVENPICK, 都係BOOK咗普通雙人房, 兩大兩細(3 & 6 years old), 想問你哋入住時有無俾人話只可2大1小入住??另因我房係包早餐,咁小朋友要另收錢嗎??

首頁
12345...6

尾頁

跳至