懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問邊到有又平又好款孕婦衫買?

如題,姊妹們請幫忙。

男爵府

Re: 請問邊到有又平又好款孕婦衫買?

我覺得旺角中心1樓..又平D款都幾多..
好過去女人街又熱又多人...

大宅

好媽媽勳章

馬鞍山的新港城中心 ---- 欣欣孕婦時裝
$150 for 2 pcs
囡囡04年5月25日出世,重3KG
09/06/04   3.35kg
25/06/04   4kg
30/07/04   5.2kg
01/09/04   6.3kg
02/10/04   6.9kg
29/11/04   8.2kg
28/12/04   9kg
31/1/05     9.9kg
13/6/05    10kg

男爵府

KMY 寫道:
馬鞍山的新港城中心 ---- 欣欣孕婦時裝
$150 for 2 pcs

Agreed. Beside 孕婦衫, it also sells 孕婦 underwears, very cheap and good bargain.

別墅

我剛在旺角中心1樓買左一d,約$100 2條裙.

伯爵府

馬鞍山新港城(近KFC)~珊珊孕婦時裝
都好平,靚,正!!!!!!
:-P :-P

大宅

好媽媽勳章

唔好意思, 之前記錯左, 不是欣欣, 係珊珊至係
囡囡04年5月25日出世,重3KG
09/06/04   3.35kg
25/06/04   4kg
30/07/04   5.2kg
01/09/04   6.3kg
02/10/04   6.9kg
29/11/04   8.2kg
28/12/04   9kg
31/1/05     9.9kg
13/6/05    10kg

別墅

各靚媽咪注意:
請勿去010孕婦服裝店買, 因佢

伯爵府

我都唔鐘意佢地d推銷手法,見你係大肚就叫住你入去,入到去狂sell你買野,仲要唔係平喎...............上一胎我有入過去,呢胎我唔會咁蠢啦.....
:-P :-P
[quote]
ngkawunkaren 寫道:
各靚媽咪注意:
請勿去010孕婦服裝店買, 因佢

伯爵府

係呀! d sales 姐姐勁煩, 入去一直跟住哂, d 衫又"良", 我都唔會再行入去。

大宅

d sales 姐姐勁差, 買少少就一直sales你到買多幾件為止。

:-D :-D

子爵府

我都在幾個月前在沙田新城市個間 OIO 買左野, 事後發現條 under 有污點, 但個 sales 好好喎, 立刻 say sorry & 換過條新俾我, 仲話要跟進呢件事.. 可能一個個 sales lor
親子王國以外之相冊連結已被刪除

大宅

醒目開學勳章

I went to Mong Kok Centre 1/F too and bought some dress (business like). THe style is good and not expensive. Around $238 2 件

洋房

Yesterday I went to Ma On Shan 珊珊 to buy some 大肚褲. The price is quite reasonable, about $99@. Some dresses are on sale. But there are some trendy ones. The boss is quite nice. She kindly recommended the ones that are suitable for my body size only. I think those live in NT may want to have a look there.

子爵府

我去過荃灣荃錦商場的"琪琪孕婦時裝", d大肚衫,裙,褲都唔係好貴, below$200一件, 有d仲$300兩條裙, 都有好多款式, 連d bra同under wear都唔貴, 屯門市廣場都有分店.

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大埔廣場間朗婷舍都好"抵".

我尋日買左2條底褲, 4條裙, 2件上身衫, 1件外套, 1條四腳骨牛仔褲, 都只係700元. 個老板娘都好好人架, 有興趣可以去睇下.

民房

我尋日去過旺角中心1樓,因為太多人,我根本就行唔到,睇唔到,所以我都唔知有無去錯到 :-x .我想問旺角中心1樓係唔係專賣年青人個到?個到係唔係好多賣孕婦衫既鋪頭架?

男爵府

kpcandy,

民房

niklaus903,
thanks for your information.我要再去過先得,我係causeway bay女人街,1條都要$200呀.

首頁

尾頁

跳至