跳至

首頁

尾頁

大宅

BK 0710 "Baby 豬仔豬女" 生日會

日期 : 2008101 (星期三)(國慶假期)
地點 : 旺角帝京酒店6(Ball Room全層)
時間: 12:00 - 15:30
1. 我們已於6月初交了酒店的訂金。
2. 酒店會供應自助餐( 可參考 menu )
http://docs.google.com/Doc?id=ddf54wf3_27vb4sqg8
- 大會已安排餵奶區及換尿片區, 同層亦都有洗手間供應.
- 座位仍在編排中,因酒店無可能提供到數十張 BB chair, 所以我們會建議你們可以將手推車推入座位, 或者BB坐大人櫈, 但請自備腰帶, 確保安全;
- 酒店有限度提供免費泊車優惠, 但因為當天要運送禮物
,
我們已安排給義工使用。如需要泊車, 可停泊於旁邊的新世紀廣場。
3. Charles Studio 提供攝影免費為大家拍攝
4. 當日會有廸士尼美語提供約巨型公仔給大家拍照留念,每人送一張即影即有
5. 精彩遊戲節目
6. 豐富禮物抽獎及生日禮品包
7. 生日小朋友紀念品
i. T-Shirt
ii. 磁石貼
當天的時間表, 我們仍然在努力安排中。有關細節會稍後公報。
好期待當天的來臨, 大家緊記準時出席, 到時見喇.

######################
多謝各位媽媽支持!!

報名及付款已經截止了~

以下係最update的參加名單

http://spreadsheets.google.com/pub?key=p6FwKUtOrBaRDMCmepzmbeA

如發現有錯漏, 請通知我們更改~

如有任何疑問, 歡迎向我們查詢~

[ 本文章最後由 ky2005 於 08-6-25 23:56 編輯 ]

[/url]

大宅

6月6日更新: 我們昨天已到酒店付訂金了

[/url]

大宅

真係唔該晒你地班義工媽咪呀)))))

好期待10月1號呀))))))))))))))))))))))

別墅

唔好意思~ 唔知點解我個名個度多左個1-3歲既小朋友? 我地一家得3口咋~ 而家變左4口!

我個NO.係88號~ THX!
我交錢都係交2個大人錢咋~

大宅

原文章由 ami0momo 於 08-6-7 13:28 發表
唔好意思~ 唔知點解我個名個度多左個1-3歲既小朋友? 我地一家得3口咋~ 而家變左4口!

我個NO.係88號~ THX!
我交錢都係交2個大人錢咋~

ami0momo, 不好意思~ 已更改~

[/url]

別墅

請問仲有冇一個大人位多呀? 我想加多一個位呀~~~

大宅

goodfitbb,
請check pm
原文章由 goodfitbb 於 08-6-13 22:45 發表
請問仲有冇一個大人位多呀? 我想加多一個位呀~~~

[/url]

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

一歲生日會想提議安排同一日出世嘅BB 影張大合照!

大宅

YuY,
我們會儘量安排的
原文章由 YuY 於 08-6-27 12:54 發表
一歲生日會想提議安排同一日出世嘅BB 影張大合照!

[/url]

洋房

好想參加呀! 唔知仲有冇位呢??

別墅

sorry, 由於場地有限, 真係無位 la....

男爵府

我係新加入同啱啱先知道有個1歲生日會,但係已經full咗。唔知有無waiting list 呢?我真係好想參加,唔知有無辦法?

別墅

sorry, 真係無晒位啦.
希望下次有機會再一齊玩過啦
原文章由 babynichole 於 08-7-11 10:38 發表
我係新加入同啱啱先知道有個1歲生日會,但係已經full咗。唔知有無waiting list 呢?我真係好想參加,唔知有無辦法?

大宅

陪月勳章

回覆 #1 VaVaSo 的文章

請問有無 Waiting List?

大宅

有無waiting list 呢?我真係好想參加,唔知有無辦法?

別墅

想問一下泊車那裡是自費的嗎? 謝謝!

別墅

別墅

係ar. 是自費的

原文章由 ami0momo 於 08-9-16 16:16 發表

洋房

就快到喇 ^^

下星期就係喇, 好開心好其待好緊張呀~
場面一定好壯觀唧, 真係唔該晒攪手既媽咪呀~辛苦晒~

民房

我都好期待1/10生日會呀!! 可以見到好多baby,萬分感謝每一位幫手嘅媽媽!!

首頁

尾頁

跳至