嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問歲半針係咪一定會發燒?

如題.
因我要飛,又驚baby 發燒
thx
Angel Chloe

別墅

Re: 請問歲半針係咪一定會發燒?

hi patpat,

我有幾個朋友d囡囡同仔仔都係在私家醫生打,佢地話私家醫生d針"幼"d所以無發燒"wo" :-P :-P
[/img]

別墅

hi lsl,

thx for you reply, how are you there?

patpat
Angel Chloe

別墅

patpat,

我本來想上星期bring囡囡去打針,點知佢病咗成個星期有多,我唸佢e+得9kg咋 :-x :-x
我地月底都會去旅行,都唔知幾時比佢打好,仲要係佢兩歲前打埋水豆針"tim"

[/img]

男爵府

2019新春慶豚圓

歲半支針真係好勁架,
我個女以前打針次次都無事,
所以打個支針就掉以輕心,
佢打完就發嬈發左一日一夜.
所以一定要同bb打底,
打針前3日, 日日煲涼茶比佢飲.

複式洋房

我個仔昨天剛到健康院打完針, 昨晚已開始發燒, 到現在仍未退燒, 食退燒藥都退唔到, 同埋被"吉"的手臂仔碰一碰都好痛, 真心痛, 這支針真勁.

大宅

same as my son (被"吉"的手臂仔碰一碰都好痛), he was fever 2day 2night.

別墅

May I ask what kind of 涼茶??

別墅

lsl,
is baby ok now?
is baby eating well now?
where are you going for holiday?
when will she be 2 years old??
Angel Chloe

男爵府

2019新春慶豚圓

nov04mama 寫道:
May I ask what kind of 涼茶??

竹庶,芧根,紅蘿蔔,馬碲+少少糖冬瓜
連飲3 日

別墅

LeBlue

thanks very much

別墅

Hi patpat
Thank you very much!
is baby ok now?just ok "jar"
is baby eating well now?same as before
where are you going for holiday? canada (B.C.)
when will she be 2 years old??the coming AUG, so we decide to go canada before she is two year old as the air ticket will be more cheap($16XX).

How about you?Where are you going for holiday?
will you go with your bb?

[/img]

別墅

thx every mums for your feedback.

lsl,
i have not decided to go anywhere with baby yet.......
want to wait until she has finished potty train.
Angel Chloe

首頁

尾頁

跳至