美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 想知做過M6機媽咪效果

kaczan,

please pm the info. to me.

thanks!

大宅

想請問做左M6機一輪的媽咪,做20次後可否見到效果,因想join course,有20次,40次.當然40次平D但負擔重同埋要5個月才完成(一星期2次)是否需要咁多次?

大宅

Hi Kaczan,

Can u pls PM me. Many thanks.

複式洋房

我做過15次, 你會見到得好少效果....如果你話要整走個肚腩就應該唔得啦, 一定要節食, 運動, 再做埋M6先得!

別墅

如果係脂肪性的肥胖, 就千祈唔好做M6, 因為M6係做收緊的, 會將D脂肪組織越扭越實, 變左做硬脂肪, 到時就重難減呀.

洋房

Kaczan,

可以 pm 地址同電話比我嗎?

仲想問下, 你係咪已經做哂全個 course啦? 成績如何?

Thanks !

別墅

我朋友想出讓件M6衫, 穿約40次, 各位有冇興趣?
Tks gg :-P :-P

民房

Kaczan!我O岩O岩生完2個月、好想快D痩、快D番工亜、麻煩PM 0個個美容院O既連絡電話And名比我亜。万分謝意
心急人Mama  :-( :-(
Miharu2006.10.16出O左世O拉 有無其他Baby同我Baby同一日出世O架。 O黎ChatO下O拉。 Welcome :-D

民房

Daczan !could you please send me your beauty salon's imformation.
[email protected]

looking forward to see your reply soon.
thank you so much!
Miharu2006.10.16出O左世O拉 有無其他Baby同我Baby同一日出世O架。 O黎ChatO下O拉。 Welcome :-D

民房

Kaczan 寫道:
我最近朋友介紹我join佐減肥course, 我覺得都幾抵, 同大家分享下.
5,000 - 30次 M6 每次35 mins, 不限時間造完.
重送20次太空倉.

做佐2.3次佢地就sell 我join 滅脂course, 20 次(part) 2,400. 其實計落都幾平, 所以都join 佐. 我個女差不多4個月, 我條腰重有32吋呀!!!

我去佐6.7 次都無比佢地再sell 到, 一來佢地吾係好hard sell, 2 來間公司比較細, 只有3-4個人. 但當然要有定力唔好比佢地sell 倒啦.

民房

Kaczan,

can u send the information to me as well?
many thanks!!

複式洋房

麻煩你都pm埋係荃灣的beauty shop俾我。唔該晒

民房

Kaczan去O個間Or 経済O既M6美容院

有無人其他人知道Kaczan去O個間O既美容院亜、話我知O拉、Or 有其他経済O既紹介係Kowloon区、最好就係M.K 付近O拉、万分謝意!
[email protected]

首頁

尾頁

跳至