美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

想知做過M6機媽咪效果

我想知有無靚媽咪做過M6有無效,做過幾多次先見效,貴唔貴呀?我生完呀B後肚好鬆呀!追BUS都郁,未生前24吋腰臨生43吋腰,宜家24,25吋到我無刻意減肥,但揍女運動量仲勁過做GYM,希望比D意見

伯爵府

Re: 想知做過M6機媽咪效果

其實你24,25吋腰都十分好了,我從未試過這個吋數,生完bb肚皮鬆是好正常的,多做sit-up好過
我有做m6 keymoudle,但覺得針對大腿,臀比較明顯,如想做肚,腰都是唔好”side”錢
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

M6 係幫你全身做運動,亦可以說是機械搣脂,價錢有平有貴,視乎你在那一間美容院做,有否開course。如果單次做應該要5、6佰元。

我聽美容院既consultant 講,減肥一定要做M6。

複式洋房

多謝你地回應
我個肚鬆到見唔到個肚慈,.....................................

複式洋房

我本身係果o的做極運動都減唔到磅o既人 (又可能我自己無物恆心啦), 不過, 當我做M6, 再加上小小飲食節制, 我真係減到磅, o的線條重返返o黎, 不過, 如果食o野無節制, 就做幾多treatement都無用啦。

在我自己o黎講, 如果飲食均衡在加上M6, 我可以減到o架, 不過, 係過o左去果個冬天, 我猛咁食o野, 肥o左成5-6磅, 又無物時間去做M6, 所以咪要努力食小o的, 再加埋做treatmet減肥囉

不過, 都係果句, 每個人體質唔同, 要用時間去摸索o下邊種減肥方法最適合係自己。

大宅

我系卓X度做,之前加了一個$3,888瘦身course.做3part瘦身.再做2part M6.一個月瘦了10lb.現在只剩番M6做.效果都好明顯.d小姐話M6系可做收緊.做肚都很好,我的肚紋淺色了很多.和肚細了.(但當然唔好食咁多啦)

民房

klyie :

唔好意思我想問系卓X度做係唔係只付$3,888瘦身course.就可以做3part瘦身.再做2part M6,有無其他收費

JOSHUA1118

複式洋房

klyie :
我都想知道呀!!

大宅

唔好意思,今日先回覆.因最近好忙.我是join一個瘦身course $3,888 一個月做晒(30part) 1part 20min. 另再加了$10,000 M6 (63次) (6個月做晒)1part 30min.
total : $1,3888.
初期我系做2-3part瘦身再加2part m6. 一個月廋了10/lb但當然唔可以食咁多啦!我現在剩番M6.用來做收形和收緊.
其實都可以剩做瘦身course.但因想瘦快d和覺得平.因為其實做完瘦身都要做番收緊.M6就有呢個效用..

大宅

Hi klyie,

想問吓佢哋會唔會Sell你買其他野, 或者不停叫你再join其他course 呢?

別墅

我最近朋友介紹我join佐減肥course, 我覺得都幾抵, 同大家分享下.
5,000 - 30次 M6 每次35 mins, 不限時間造完.
重送20次太空倉.

做佐2.3次佢地就sell 我join 滅脂course, 20 次(part) 2,400. 其實計落都幾平, 所以都join 佐. 我個女差不多4個月, 我條腰重有32吋呀!!! :-x

我去佐6.7 次都無比佢地再sell 到, 一來佢地吾係好hard sell, 2 來間公司比較細, 只有3-4個人. 但當然要有定力唔好比佢地sell 倒啦.

大宅

Hi whywhy,
佢哋會Sell你買其他野,始終佢地系做生意的. 所以妳自己要有定力.諗住要join d 咩.不過佢地sell我其他我唔join.佢地都無黑面.同埋我初初join$3888廋身.佢地話我可以減到5/lb但我可以減到10/lb.(但,人人體質唔同,同埋我加了M6會廋得快d)仲有邦我地做treatement d 女仔唔會sell我地.佢地好好人,會話比妳知妳應該要做d咩儀器會廋d或者結實d.因為join $3888 course 有好多種儀器做.有咩問題妳想知再回答妳.(其實之前我post左上黎大慨在3月尾,我剛剛join左.問下呢到d朋友有無試過.都有朋友回應和解答我,我都好多謝佢地.)

珍珠宮

醒目開學勳章

Klyie:
我想問下$3888course有好多機揀來做架?咁好既~~~我參加左另一間中心既course萬幾蚊但就好多機都冇得做,限死架,我只做過G5之後紮帶,一係人手通淋巴,焗"煎",仲有搽D泥焗"煎".仲有一種用一塊一塊野貼上身,開機之後震震下咁.係咁多咋,泥同埋最尾o個樣都係做過一次咋,成日都係G5同通淋巴,照咁計唔係好底. :-(

大宅

carollam310,

聽落真系好唔底呀!!我聽d 邦我做機小姐講.做G5後要加EPS(即是妳話ga一塊一塊野貼上身.叫做收緊.)我join ga叫鬥廋場course.有好多廋身機做.如G5,EPS,焗"煎",全身磨沙,香婚焗倉,搣脂機,消脂熱模,通淋巴,速身纖體,消脂減肥泥,等等.

大宅

Hi Kaczan,

Where is the one you introduced?

Thx!

別墅

Tsuen Wan

Baby_zoe 寫道:
Hi Kaczan,

Where is the one you introduced?

Thx!

大宅

Hi Kaczan,

Please PM the address and telephone no of the Tsuen Wan Shop you introduced.

Thanks a lot!
^_^

複式洋房

Hi Kaczan,

Please PM the shop information of that Tsuen Wan beaty shop to me.

THANK YOU!
yho ;-)

別墅

yho, baby zoe already PM, pls check. :-P :-P

複式洋房

hi Kaczan

我都想要d資料呀, tks!

首頁
12345...8

尾頁

跳至