意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92773

跳至
花園街買BB衣物好平

大宅

國民生產總值:1124

花園街買BB衣物好平

今日我用五百元已買了三十五件衫褲,三对襪和二頂帽.
特別推介在十蚊店門外那一襠,全是出口貨,才十五至二十元,老闆娘仲好好人.

大宅

國民生產總值:3946

Re: 花園街買BB衣物好平

十蚊店隔離 近邊度呀?

大宅

近太子,好似仲有間叫美芝出口店对出.是街檔.

大宅

國民生產總值:4533

有d咁既樹??
我淨係知花園街近弼街口有檔車仔檔10蚊件咋!

民房

國民生產總值:48

花園街買BB衣物都唔算好平,反而在深水埗福華街和葵芳會平D,$5-$10就有交易~~ :-P
徵求:以下呢張winnie the pooh high chair,如果有人知邊有得賣或二手賣出請通知我,thanks a lot :cheeze:

大宅

我都有在花園街買$10件body. 但我推介在十蚊店門外那一襠,全是歐美出口貨,仲係名牌,如La Baby, First Moments, BabyMac, etc. All made in Macau, Quality 好正,才十五至二十元,原價要三至五倍價錢.

伯爵府

國民生產總值:18513

我有一次路過花園街,去到"樓上冷舗"隔離有間出口店,門口放哂bb衫,$10一件,大部份係英國"Next"好正,一條工人件牛仔褲都係$18,我買左好多,連亞仔2歲半我都買埋.............
:-P :-P :-P

大宅

國民生產總值:4533

等我都去睇下先,因為依家先去ELLE果d買夏季bb衫,真係幾貴~
可唔可以話我知個詳細地址~

大宅

Hi katrina959,

因為係街檔,好難話個詳細地址,是在弼街和太子道西果段花園街,但以我記得是在一間十蚊店同美芝出口店間口外,仲有隔鄰是賣文具的.個老闆娘肥肥的帶眼鏡好好人.話個要求佢知,會幫你搵埋,仲搵得開心過你

大宅

國民生產總值:1699

babymummy,
Can U give the address of 深水埗福華街和葵芳,is it in good guality?

別墅

國民生產總值:772

請問有冇bb泳衣買呢? 又平唔平呀?

大宅

唔見有bb泳衣啊,maybe我冇留意..

複式洋房

國民生產總值:363

babymummy,

請問在葵芳那樹呀?

複式洋房

國民生產總值:175

Which part of Kwai Fong? Is it Kwai Chung Plaza?

複式洋房

國民生產總值:396

I went to Cheung Sha Wan Plaza today and saw a shop selling baby clothes, price quite cheap ar!
[img align=left]http://www.snoopy.com/comics/peanuts/meet_the_gang/images/gang_all.gif[/img]

大宅

國民生產總值:2928

畀面勳章

我都打算今胎去花園街掃BB野!但我而家先得4個幾月,我諗要遲D先去,但遲D我又驚烈日當空晒死,都幾煩(因為我怕晒!)

大宅

國民生產總值:4089

我琴日去完花園街買了幾件衫比bb真係好抵,有一出口店有很多牌子mathercare出背心都是10蚊1件我之前到mathercare買要150蚊7件背心,如果我不是揹住bb我想有排揀。

複式洋房

國民生產總值:109

pmama 寫道:

In Wan Chai Market also have, very cheap! only $20 or $30 but very beautiful!!!

大宅

國民生產總值:1030

where is the shop??

wendy_ip88 寫道:
我琴日去完花園街買了幾件衫比bb真係好抵,有一出口店有很多牌子mathercare出背心都是10蚊1件我之前到mathercare買要150蚊7件背心,如果我不是揹住bb我想有排揀。

別墅

國民生產總值:732

rolitatse 寫道:
[quote]
pmama 寫道:

In Wan Chai Market also have, very cheap! only $20 or $30 but very beautiful!!! [/quote]

Hi rolitatse,

Which Wan Chai Market? Lok Hart Road or Queens' Road? Pls advise, thanks.

豬爸爸

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.