自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

姐姐下月到,準備買個夾萬。吉吉島看到兩只牌子,safewell盛威和ANBEA安普,兩只都係韓國造,有無JM用過知邊只好D

大宅

引用:姐姐下月到,準備買個夾萬。吉吉島看到兩只

原帖由 Bighamster 於 15-02-28 發表
姐姐下月到,準備買個夾萬。吉吉島看到兩只牌子,safewell盛威和ANBEA安普,兩只都係韓國造,有無JM用過知 ...
我都想知,幾錢到

子爵府

我用盛威,半年後按鍵開始“神神地”

子爵府

回覆:夾萬揀邊只牌子

mine is safewell; have to use two keys to unlock

大宅

貴野就好吧

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

用盛威!唔用電子鎖,好易壞!用最原始兩匙開關

禁止訪問

回覆:sake_hk 的帖子

珍珠宮

引用:用盛威!唔用電子鎖,好易壞!用最原始兩匙

原帖由 sake_hk 於 15-02-28 發表
用盛威!唔用電子鎖,好易壞!用最原始兩匙開關
我都是

近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

珍珠宮

唔好用電子鎖,雖則有啲夾萬有防火功能,但萬一有火災,但個電子鎖應該唔防火,如果電子鎖燒壞左係無辧法開到個夾萬,到時要自己爆箱/抬個夾萬俾夾萬公司爆箱,呢個係我問賣夾萬既promotor,佢答我既答案。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

最安全係買啲可以固定喺牆身或地板既,咁就唔怕賊連萬夾都抬走。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

大宅

我用盛威,要先按密碼,再用鎖匙開。買左兩個,現時每個踏入第四年,未壞

子爵府

引用:我用盛威,要先按密碼,再用鎖匙開。買左兩

原帖由 tingtingword 於 15-02-28 發表
我用盛威,要先按密碼,再用鎖匙開。買左兩個,現時每個踏入第四年,未壞

...
我都買左密碼加key.但如果無電或壞密碼鎖就用兩條key開。 不過,買完收貨後就好唔開心,因為係大陸做,仲要淘寶有一樣的款,只需約1000人仔左右

大宅

我用安普

a pregnancy ticker[/url][url=http://www.pregnology.com]Make

男爵府

虎到金來勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

引用:我用盛威,要先按密碼,再用鎖匙開。買左兩

原帖由 tingtingword 於 15-02-28 發表

...
我都係呢種!仲未要換過電添

大宅

引用:Quote:原帖由+tingtingword+於+15-02-28+發

原帖由 vickling 於 15-02-28 發表
我都買左密碼加key.但如果無電或壞密碼鎖就用兩條key開。 不過,買完收貨後就好唔開心,因為係大陸做,仲要 ...
我買好細個,無鑽落地,放到A4 size, 好似三百幾蚊,只係for工人姐姐而用,如果有賊入屋,應該成個搬走

子爵府

引用:Quote:原帖由+vickling+於+15-02-28+發表我

原帖由 tingtingword 於 15-03-01 發表
我買好細個,無鑽落地,放到A4 size, 好似三百幾蚊,只係for工人姐姐而用,如果有賊入屋,應該成個搬走:hap ...
我買左2600定3600。收到貨made in China 再上淘寶,就覺得暈暈地

伯爵府

引用:Quote:原帖由 tingtingword 於 15-02-28 發

原帖由 vickling 於 15-02-28 發表
我都買左密碼加key.但如果無電或壞密碼鎖就用兩條key開。 不過,買完收貨後就好唔開心,因為係大陸做,仲要 ...
我都係買safewell密碼+key
佢有分邊到做
平果啲係大陸做(放入衣櫃size,千幾)
同歐洲做(2千幾,好似近3千,好似係比利時做)
我原本諗住買千幾,問多兩問知道原來貴果個比利時做,
我就加錢轉左貴果個

首頁

尾頁

跳至