興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: 我係咪中毒?

del戲我就咁按刪徐咋,佢整個x比我話{不能刪徐,有其他人或其他程式正使用它,請關閉所有可能使用這個檔案的程式後再試一次},我唔明呢句野點解.我以前下載左D程式都唔係全部刪徐得到架,明明係新增移除程式度刪徐左冇左,但D野冇走到,仲o係度,就係咁細佬咪話我多垃圾阻地方囉,

珍珠宮

醒目開學勳章

我真係衰,一用個D:就整到佢同C:一樣,我個C:已經有好多刪徐唔到既野,一開始用D:又係咁.D個邊咁小野,可唔可以重新黎過,好似以前冇D:咁,整返佢做末配置空間,好似當初咁,

複式洋房

carollam310 寫道:
我真係衰,一用個D:就整到佢同C:一樣,我個C:已經有好多刪徐唔到既野,一開始用D:又係咁.D個邊咁小野,可唔可以重新黎過,好似以前冇D:咁,整返佢做末配置空間,好似當初咁,

DEL唔到既戲真係應該再開機就會洗到架喎

而程式好多時都會剩返d野既,你去洗返佢個file嗎

d:你想洗過晒佢係好易既,你開我的電腦之後,右click d:,click格式化,揀好檔案系統之後就可以開始格式化佢架啦

大宅

del戲我就咁按刪徐咋,佢整個x比我話{不能刪徐,有其他人或其他程式正使用它,請關閉所有可能使用這個檔案的程式後再試一次}

我都試過係咁, reboot都唔得, 咁就要開機按F8入safe mode delete, 一定得!

我個仔好得意架

珍珠宮

醒目開學勳章

唔該晒你地,等我去試下先.仲有我想問五筆輸入法易學嗎?好似手機入訊息o個D咁.我見到電腦右下角有寫住倉頡,速成同埋微軟新注音輸入法2002a.係咪即係我電腦可以用呢D輸入法?我三種都唔識呀,第三樣係乜黎架?

珍珠宮

醒目開學勳章

睇黎要出去學倉頡先得,我尋日上網睇過,好難學架 自己又蠢到死.知唔知去邊度學好呀?

首頁

尾頁

跳至