懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

養和醫院

請問有冇媽咪在養和生bb? 那位醫生? 收費如何?

大宅

Re: 養和醫院

是要看你跟開那一位醫生是否在養和掛牌,而且醫生的收費是因應你所住的房間而增加,又要看你是否順產還是開刀, 我是跟開李醫生,希望以下的資料對你有用:

如住雙人房,醫生接生收費-20,000; 3-4人房收15,000; 大房收13,000

每天巡房費:2,500/1,500/800/600

到時還有個兒科醫生的巡房費.
讀書只係人生一部份,
孩子有良好心理質數, 才可勇往直前。

子爵府

我睇dr.joseph chan既. 開刀架.
雙人房醫生接生收費hkd$20,000, 大房hkd$13,000.
每天巡房費hkd$800.
仲有麻C費同兒科醫生的巡房費.
package費另計啦當然.
I support autism acceptance!

別墅

你好JOLLY,

我想問問你整個由入院至出院, 所有費用要多少? 唔好意思, 我煩咗少少.

子爵府

shanpig04,
我出院先架, 囡囡要照燈住多日, 所以兩張單. 我個張hkd$~44000. 囡囡個張hkd$~6000.
貴, 不過物有所值既.^^

大宅

Hi Jolly,

請問你是全身定半身麻醉?麻醉師的收費幾錢?老公陪產收幾錢呢?請指教~ :-P

Our Boy's Birth Date:

別墅

Jolly,

好多謝你的回覆, 我覺得不算貴, (請不要誤會我自大) 因我朋友出院要八萬, 她也是用大房和開刀, 我是她介紹看她的醫生, (梁淑德) 我吾明點解會相差咁大, 可能她比較出名, 她是周梁淑怡個家姐. 所以我預了洗這筆錢. 唔該哂

子爵府

貝太,
我是全麻的. 麻C收五千. 不過個個唔同架, 你問你個E生啦.
我老公冇陪產喎, 佢怕. 不過姑娘話如果陪呢就收千幾(exactly how much唔記得左 :-P ), 同埋只可以企係太太邊全程唔淮郁唔淮暈, 同埋screen實晒咩都冇得睇架. 連姑娘都叫我地不如慳番喎. :-P

首頁

尾頁

跳至