美容扮靚

跳至

首頁
12345...23

尾頁

別墅

觀塘減肥醫生

有冇人在觀塘看過減肥醫生, 好唔好?

複式洋房

Re: 觀塘減肥醫生

有呀, 我都有試過睇, 好唔好我就真係唔識分......... 等我講下我既情況啦

之前我係從未試過睇類似既醫生, 第一次睇既時候, 我有122磅, 164 cm 高, 主要都係肥晒係下身, 經我個 friend 介紹, 去左觀塘睇一個減肥醫生。 個醫生會先同你量血壓, 問你有冇對咩藥物有敏感, 之後佢會用佢個部好似好先進既電腦同你計下你既標準體重, 仲會話你知你最輕係可以幾多磅....

之後佢會建議你先拎住一個星期既藥 (三百幾蚊), 如果效果唔好又或者未達到你既理想磅數, 你就要番去揾佢.......

d 藥一日食兩次, 朝早早餐前食一次, 晚上食 dinner 前30分鐘又食一次, 食完佢 d 藥之後, 你會覺得個口都幾乾, 要飲多 d 水, 去厠所會密左, 但係會冇大大去, 而且第一 二晚食藥會訓唔到覺.........

至於成效, 都 ok 啦, 我第一次睇完, 由 122 落到 115 (一星期藥), 跟住我兩個月後又再睇一次, 由 117 去都110 (又係一星期藥), 之後一直都冇睇......... 但到今年4 月 (事隔半年), 覺得自己又肥番, 咁我又再去睇, 拎左兩星期藥, 但今次我只係食左三日藥, 就由 117去到 110, 效果好似 ok, 算唔算易肥番.....個人就覺得 ok 既, 我諗都係要睇各人的體質.....

anyway, 希望以上既資料可以幫到你, 如果你想知我係觀塘邊到睇既, 你不防 pm 話我知, 我再話你知係 where 睇啦!

大宅

pls check pm

洋房

我好有興趣, 麻煩您e-mail資料給我, thank you. 我的address 是 [email protected]

民房

麻煩你將資料pm我...thank's~

男爵府

hongmum,

Please check pm.

Thx~~~~

民房

Hi, 澍媽
may I have the add and tel. my email. is
[email protected]

catie

民房

Dear Hongmum,

I would like to have the add and tel of 觀塘減肥醫生.
pls. email to me at

jiang44hotmail.com

Thanks

Catie

複式洋房

Would you please also send the info to me?

[email protected]

ThankS!!!

民房

請問如果要去睇之前要booking嗎??thank's~

男爵府

PLS CHECK PM...

複式洋房

我已經 send 左 e-mail 又或者 pm 左俾你地啦
睇之前唔洗 booking, 通常睇親都係睇減肥, 所以好快就會睇完一個, 我最耐個次都係等左 30 分鐘左右

還掂講開, 講多少少野俾你地知啦....

佢俾既藥總共有4種, 主要係減胃口同消脂肪, 不過如果因為食左佢 d 藥而唔想食野, 我建議大家唔好唔食, 點都要食 d , 我個 friend 之前試過因為食左佢 d 藥而冇胃口食野, 結果 "雲" 左係條街到, 所以千其唔好唔食, 就算冇胃口都要食, 尤其係菜同生果, 因為食完 d 藥會冇咩便便!如果真係好唔想食野, 可以飲多 d 有營養既湯, 咁會好 d架!

如果各位媽咪仲有咩想知, 不防話我知, 睇下我幫唔幫到大家啦!(我不是賣廣告呀, 事先聲明, 我唔係我個 friend 介紹, 我都唔知觀塘有減肥醫生睇呀!我同個醫生無關架!)

民房

hongmum
唔該晒...

複式洋房

hongmum,

Please could you PM me the information of the doctor such as address and tel. no. Many thanks!

Brandanmama

大宅

dear honghum,
你是吃一星期就停藥, 還是吃足一個月? 可否pm doctor資料給我呢? many thanks!

大宅

Dear hongmum,

can you pm the doctor name & address & tel no. for me, 多謝您! 請問是中醫 or 西醫啊?

別墅

Dear hongmum,

Nice to talk to you. I am a new member and I would to have your doctor information, such as doctor name, address and telephone no. Since I am so fat after I have delivery my second baby in February, 04. (125 磅, 5 呎3吋高) before I am (115磅 咋!).

Pls sent the info to me email : [email protected]

Thanks.
Phoebe

複式洋房

各位媽咪, check e-mail or pm 啦!

別墅

Hi Hongmum,

I also need it and PM you already.

Thx

大宅

畀面勳章

嘩嘩! hongmum, 你減得好快喎! 恭喜恭喜! 我都想知個醫生d資料! 請pm我啦! Thanks a lot!
仲有我想問會唔會好快肥番呢? 洗唔洗keep住胃口?
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

首頁
12345...23

尾頁

跳至